Monday, May 4, 2009

Plastik Boxer Serbaguna

bismIllah...
Woven boxer?


His pencil case.


alhamdulIllah...

32 comments:

samanosuke_04 said...

2 gambar, dua perkataan... hampeh...

Ryehanna said...

BUkan 2 perkataan lah!

2 ayat... ihik

HuRuL_AiNi said...

to samanosuke: lbh baik dr meleret2 & org x sanggup baca

to ryehanna: haha, tu namanya memanfaatkan segala sumber yg ada...jimat 7 ringgit beli pencil box...ehehe

shee said...

haha comel betol. kreatif!

Ryehanna said...

To Hurul Aini: Haha.. tahu tu... biase ar budak lelaki kan... heheh


To Shee: Comel tu... haaa memang comel! Heee...
boys.. bab nk jimat mmg kreatif :P

Azam said...

wah...siap tunjuk tuan punya boxer lagi..abislah diminati ramai lepas ni

zai said...

mmm..yelh tu..
stakat ni aku nmpk
kat cni,majoriti
pompuan je yg gune..
klu laki bole gak..
tp...auwww..hehe

aminsahari said...

hehe..
ryehanna bler plak nuk pkai pencil case uh? xP

Wana said...

akakkk akakkkk.... saya nak jgak... saya kan adik yangbaikkkkkk...

Ryehanna said...

To Azam: Saje promosi mamat tu walaupun sebenarnya dia dah terlebih glemer dah pun.. huhu


To Zai: Eh.. dak engine mane der yg auww2..lagi2 mamat dlm gmbr. so not him! haha..


To AminSahari: Tak koser mak, noks! dah ade pancil case best dah pun.. :D

a Q r a m said...

U know what they say about book and its cover?

Ryehanna said...

To WANA: Amik la kalau nak! ko mmg baik sgt kan...

(muntah hijau)

a Q r a m said...

U know what they say about book and its cover?

Wana said...

apersal ko nak muntah ijau plakkk... rampas abg tapa kanggggg....

Ryehanna said...

To Aqram: What?? huhu


To Wana: Aku rampas Faris ko lak! ihik.. (Faris lg mude..)

;)

Wana said...

tua g bestttttttt.....

azizwan(dot)com said...

muahaha.. beliau seorg yg berinovasi tinggi. saluted smbil ketawa guling2. hahaha..

p/s: sbenarnya beliau saja nk bg tau kat korang yg beliau ada boxer alain delon. kui3

Ryehanna said...

To Wana: Ahh jgn mengada-ngada.. Abga Tapa itu AKU YG PUNYA!! (sila jerit versi ahmad albab)


To Azizwan: Hahaha.. yer la tu kot. Sebab boxer Alain Delon. Cube kalo jenama cap ayam, mesti tak tayang punyer.. ihik

Anonymous said...

yashygkacak

kim salam kat toan dia ya.. hemsem dak tuh.. weeeeeeee~ *emo leleh ayaq lioq* adeyh..

KIDbrush said...

bagus jgk idea ko hana. sok haku boh pen haku dlm pastik kopoh cikedis! jimat ye dak

a Q r a m said...

dun judge the book by its cover..dun judge isi bekas boxer

ファラ said...

bagusni.
recycle.

yOnnA said...

err??? what? HAHAHA
naseb beliau yang lelaki.
kalau ko yg guna as a pencil case,mungkin aku pengsan di sini hehe

Anonymous said...

perghh..pencil box alain delon tu..hana nak ke?wat besday gift ok jgk ni..ahahha
-brad-

Ryehanna said...

To Yasha: Insya Allah kalo aku jmpa dia lagi time last paper final nnt. heheh...


To Kidbrush: JImat!! jangan xjimat.. hahaha


To Aqram: Dun judge the size? hahahaha..


To Fara Aqila: Hehehe.. recycle dan jimat kos dari beli pencil case..


To Yonna: Uihhh.. malu la aku nak pakai pencil case bekas boxer tu.. aku mane pakai boxer... hahaha


To Brad: kalau nak bagi hadiah besday, buku cerita sudah memadai yer... ;)

paan said...

memang mengarut...plastik boxer nak amik gambar ke..gambar boxer nye xamik ?? hahaha.

Si®_®oLL™ said...

eh slip exam UMP kn dlm boxer case tu?boipren stdnt UMP ek?

Ryehanna said...

To Paan: Gmbr boxer tak ader.. kehkehkeh


To Sir Roll: Not my boifren la.. ni classmate! dok sebelah jer, tu yg perasan pencil case dia bekas boxer. hahaha.. btw, kami budak uitm. bukan ump. :)

Pert Alpah said...

azizwan(dot)com said...

" muahaha.. beliau seorg yg berinovasi tinggi. saluted smbil ketawa guling2. hahaha..

p/s: sbenarnya beliau saja nk bg tau kat korang yg beliau ada boxer alain delon. kui3"

betol kata c aizwan tu nak tunjuk boxer xmanis plak kan tunjuk case dia pun jadikla haha

p/s kimsalam kat mamat tu

Si®_®oLL™ said...

uitm pon uitm lah...tp kn boxer BUM ttp yg pling mantop...alain delon bak off!!!!egegegege

sickchild said...

sejibik cam muka ex aku.
wuakakka.
hensem so kem slm.
akmall tak marah jgn risau.
hahahaha.
weh dgar ke suara?

Ryehanna said...

To Sir Roll: Boxer BUM?? hohoh.. xtau la den... :P

To SickChild: hah? mcm ex ko ke?? muahahaha.. nnt insya Allah, aku kim salam. :P

weh xdgr la suara. lame gile buffering.