Friday, May 15, 2009

Surveying...

bismIllah...


Semalam pergi survey kapal-kapal. Malas citer banyak-banyak. Bosan weh.. Layan gambar jelah.



Mesti pelik kenapa macam banyak je gambar lelaki tidak dikenali di dalam gambar di sebelah kiri.

Lelaki kacak itu masih single. Rugi ar aku dah ada pakwe! Damn.

Saje ar tempek gambar-gambar lain... padahal nak tunjuk gambar lelaki itu sahaja. Kehkehkeh.

Abg Tapa jangan marah eh... girlfren tuan memang pantang tengok lelaki hensem sikit... :P




alhamdulIllah...

13 comments:

Riezal said...

amboi.. curang ni.. :) dasar mata bercontact lens

Si®_®oLL™ said...

awk ne student meki taun bpe?igt nk ajk LI kt tmpt cmpny sy LI nnti...byk o elaun...har har

Ryehanna said...

To Riezal: Hahaha.. stended!

To Sir Roll: Byk ke elaun? kat mane? sygnyer teman TGH praktikal la nih... huhu

Si®_®oLL™ said...
This comment has been removed by the author.
Pepejal said...

muka itu macam pun hensem ke? huhuhu.. macam ni Pepejal boleh carik makan lagi ni.. huhu

HuRuL_AiNi said...

mana lelaki ensem...x nampak pun...hahaha

Ryehanna said...

Ok la ok la...
xhensem sgt dlm gmbr..
huahuahua..

tp macho and manis la jgk... kehkehkeh :P

nkecik said...

yg mana satu ensem? o_O

Ryehanna said...

Yang kiri tu syg.. hek hek

tp teman mmg xpndai amik gmbr..
angle yg x ok.. :(

Ynn. said...

ensem ke ensem ke? yg mane eh kah kah kah.

Ryehanna said...

yg mane??

hohoho... ntah ler.. mane2 jelah

uShop said...

macam indon je wei. betol ke mamat tu org malaysia? haha

Ryehanna said...

wehhhh hampeh.. terasa dia kalo bc blog haku. kehkehkeh...

xpela, itu tandanya aku melihat beyond appearance. ada karisma tu...

:P