Tuesday, June 9, 2009

Bila kata-kata itu membuatkan aku tersentap

bismIllah...



Tersentap. By what someone said.

Have you ever felt that?

Aku macam terasa sangat. Padahal benda yang dicakap tu betul. Tak dapat disangkal lagi. So, kenapa lak aku nak tersentap?

Tengah cuba nak neutralkan perasaan.
Mungkin juga aku marah sebab something unexpected happened?
Yang buat plan aku untuk bersantai-santai terganggu?
Mmm.. that could be it.
No wonder ar benda kecik pun nak tersentap.

Sebab... aku ni dah macam-macam.

Muahaha...

Ahh sudahlah... biaselah... bulan mengambang...

Bed, aku bukan manja oke. Just terasa.
Manje tu ckit-ckit je kot. Ihik.

:pandaGeli_34::pandaGeli_34::pandaGeli_34:


Dah dah... stop mengarut.
Buat kerja buat kerja...


alhamdulIllah...