Tuesday, June 9, 2009

Dreading the upcoming.

bismIllah...


Cuak. That's what I felt whenever my friend, Ecah texted me about the upcoming exam's result. Urgh. And when I opened uitm's student portal, my stomach was full of butterflies. *_*

I don't know whether someone could understand my situation right now. It's as if I'm at the edge of losing... but I carried on. I felt like I'm doomed but still... I carried on.

Now this thing occupied my mind whenever I tried to sleep. Or when I'm not texting anyone (or bergayut). And of course there's a painful reminder that kept me sad and hurt whenever I think of my studies. Remembering him...

Ahhh... darn it!
I'm dreading the upcoming!

Sigh.

***

I'm hungry. But Mr Chubby Cheeks is on duty till next morning. Dahle duty dalam tanah. Nak sms pun takleh cos takde line... Hmm.

Ajak Encik MDTB (Muka Dah Tak Bengkak) makan tapi dia kat ofis lagi buat OT. Huh. Bosan. Arini muka dia masam jer.. pehal tah.

Pagi tadi Mr Chubby Cheeks bagitau kapal X dalam tldm tu banjir. Dok perli-perli aku cos company tempat aku praktikal ni yang buat piping kat kapal tu. Dah senget sebelah lah, macam nak tenggelam lah. Saje ekzejeret. Perli lah lagi... Huh! Errr.. supervisor aku lak kata camne sampai leh banjir teruk kalo ada orang yang round dan duty buat kerja betul-betul? Heh. Macam-macam.

Kena sound ngan supervisor arini cos aku dok rileks-rileks je maleh buat keje. Wakaka... Tapi siyes aku malas buat keje yang membosankan. Dahle aku sesorang pompuan. Pehtu aku tak larat nak angkat mende-mende yang berat. Nak mintak tolong other workers, cam serba-salah gak cos diorang cam busy je.

Ok. Alasan.

Yela-yela... sok aku buat la keje. Nak pakai t-shirt buruk dan jeans buruk je sok. Abis jeans aku kena karat-karat dari valves. Kasut toksah citer la... huduh banget jadinya. Nasibaik beli murah. Tudung... of cos ler warna hitam. Kotor xnampak. Haha

Aaa... ape lagi nak catat eh.

Xpelah. Esok-esok sambung lagi.


p/s: Mak kata nak buat BBQ kat umah malam Sabtu ni. YeaY! Looking forward for the weekend. Nasibaik Mr Chubby Cheeks duty hari Ahad dan bukannya Sabtu.

:pandaGeli_27::pandaGeli_27::pandaGeli_27:


alhamdulIllah...

15 comments:

13may said...

rileks rileks...hehhehehhe

Jezze said...

rileks ar...
ape nak gelabah2..

results exam je pn...;P

Cybernetics Mind said...

u'll be missing the feeling (the feeling of CUAK) one day.....trust me ;)

alaaa......malam sabtu CM ada kat Ipoh laaaa (macam laaa kena jemput kan...ahaks)

uShop said...

wei, nnti update la keadaan ketike ko bekerje ngan paip2 tu. nk jugak tgk penjage panda ni tgh selekeh bekerje.

ngeh ngeh ngeh xP

zai said...

sian dia keje bert2..
xmustahil nnti,esok2 badan ko
akn berketul2 mcm malek nor..ngee

MOMOSHIRO JASZ said...

benda da wat beserah je la....
moga2 sema nya akan jadi baik...

Ryehanna said...

To 13may: Waaa... xleh nak rileks ler!

To Jezze: results exam je pun?? wehhh! tau x results exams tu sgt2 lah penting? huhu

To Cybernetics Mind: No. I dont think so. I'm SOO not gonna miss that feeling. Confirm!

Aaaa silalah singgah beruas kalo rajin (ajak2 ayam je nih).. haha


To Ushop: Takde sape nak amik gambar la weh... semua sibuk keroje... :P


To Zai: Isy.. janganla wish gitu. xsuka ar badan ketul2.. ewww... xsesuai!

To Momoshiro: Moga-moga... :|

kamikaze501 said...

klu x idea nak catat, buat la cita panda dimakan anaconda ker, panda berjalan2 ker... janji ade cita nak dicatatkan...huhuuhuhu (ape la aku merepek ni.!! aku sendiri pun x paham..)

Portgas .D. Ace said...

hohohoho~
btol gelabah ke??
=p

Ryehanna said...

To Kamikaze: Haha.. aku lagi xpaham..
banyak jer benda nk catat, cume xreti nak mengarang sangat. hehe

To Portgas D Ace: Betul punyer gelabah... nak makan pun xlalu nih..

naqiubex said...

Take a deep breath..

Ryehanna said...

I did. Huhu

yash aka yasha said...

hohoohoho~ elek la pepanda...
tgk panda ko tuh cumel je..
ngahhahhaha... lol

Tyra said...

gud luck result!!
haih.. kite pun cuak oke.. :'(
risau risau risau... ahhh...

Semua org dlm UiTM akan dpt result yg baik. AMIN.

Ryehanna said...

To Yasha: Rileks mendenye weh... susah hati ni tau x... huhu

To Tyra: Amin.

Good luck!