Monday, June 15, 2009

Pictures of my roommates!

bismIllah...


Okey okey..

Akhirnya aku upload ah gambar roommates aku disebabkan permintaan ramai. Gambar Nan pun dah upload sebab permintaan kan... So, entry ni didedikasikan kat roommates aku yang dah nak keluar dari bilik sewa ni next week. Huhu.

Fyi, gambar-gambar yang diupload adalah dengan kebenaran oke. They wanted me to upload the photos, so I obliged jer... hik hik


This is the first roommate. Her name is Nadiah. She's the one yang aku citer rambut cam Sazzy and muka sweet tu. Aku rase sweet. Korang rase tak sweet lantak kome ah. :P

Korang rasa muka dia sama ngan Eja pelakon tu tak?? Cos aku rase same!!



The girl in purple baju kurung is Layla. Aku silap, dia bukan orang Terengganu tapi orang Taiping rupanya. Haha. Mane nak tau, dah cakap loghat Tenganu... aku assume orang Tenganu ler...
The other one yang hanya ade satu pic sebelah Nadiah is Maa.

They are all great roommates. Heee..


Yang takde dalam gambar adalah Mira aka kakak Nadiah. Dia pun takde kat bilik malam ni cos pergi study kat bilik kawan dia di rumah yang lain...

Mmmm... I'm going to miss thees girls. Next week depa dah takde! Bosan ah hidup aku tanpa mendengar cerita-cerita diorang. haih..

Okeylah... that's all for tonight.

Nak mesej-mesej ngan Encik MDTB plak. Hahahah



alhamdulIllah...

32 comments:

sickchild72 said...

comel gila.
muka familiar.
cam ade arti sni but bukan sazzy.
nanti aku dah ingat aku bagitau.
hahahaha.
kem salam la pe gi.

ViNN said...

gile..eja..cun..

abgKACAK said...

Betullah aper yg ko kate...adess..ni yg wat aku x leh tido mlm ni..huh dah la lame aku menyepi..huhuhuhu..erm tp camner pon mate AKAK RYEHANNA ni la yang plg cantik..huhuhu ( ayat bodek ni ) erm kepada kengkawan welkam la to dunia blog..nnt leh berkekalan erk silap berkenalan..

Ryehanna said...

To SickChild: Aku pn rse dia comel. Heh. macam muka Eja pelakon tu ar... kan? kan?

To Vinn: Heh. Puas hati?

To Abg Kacak AKA Shafie: Haaa.. kan aku dah kata... mmg cun! ermmm ko bodek ar aku... tp aku tau aku xsecun Nadiah. :P

Renzo said...

fuh, nasib da ada klau x, leh jg minta kontek ni kan hohoho ^^p

Lalulalang said...

perghhhhhh!!!!
cantik tertarik kau memang terbaik nadiah....memang berdegup jantung xberhenti...
berdebar jantung ku berdebar...haha..
serius memang cun & cantik...
kirim salam syg ye kt Nadiah...jgn lupe tau...hehe...

kacak said...

RYEHANNA~Aku suke kat mata ko..ko pun ok per..tp x leh nak norat..sebab nnt aku kene tembak ngan meriam abg navy..huhuhuhu

Syarinie Amran said...

rumet cun!
tpi ryehanna comel!
i like comel2.
muahaha

mmg ada iras2 eja kan
sweet :)

sickchild72 said...

wuakakakak a ah la EJA!
haha aku lupa duh name pelakon tu.
hahahahahaha.
baru aku teringat.

lawa duh.
ko pun apa kurangnya.

Ryehanna said...

To Renzo: huhu.. dah unavailable... cun giler.. of cos dh dsambar org...

To LaluLalang: Sape ni eh? ermmm... camne nk kirim salam... suh dia bce entry ni jela.. :P

To Kacak@Shafie: Hahahah... aku pn unavailable dah.. :P

To Syarinie: Waaa... maseh maseh...
A'a... mmg ade iras Eja.

Ryehanna said...

To SickChild: Aku pn ape kurangnye? aku mcam muka sape? Stephen Chow? Mueheheheh...

Alhamdulillah cukup sifat :)

Izuan said...

Yup.. sebijik macam Eja! Cousin dia kot?

kamikaze501 said...

EEEEE...cute...!!! kirim salam kat die yer...!!! (tiba2 gatal cam wana pulak..!!!)huhuhuhu..

Rjuna said...

Argh cun nya, cair dah ni, nak jatuh chenta tak boleh

Gambar dgn si leyla terserlah ke-Eja-anya

Nadiah kalau gaduh lagi ngan tunang mintak clash tau, i sedia menunggu u

print..print nak gi bomoh hahaha (tipu..jer)

░♥si lampu neon♥░ said...

rumate mu rumate ku jua heheheh

uShop said...

memang muke eja. terus terbayang2 drama die belakon...huhuhu

bilik sewa ni memang tok or2 cun eh?

naqiubex said...

comel comel comel

Ryehanna said...

To Mr Izuan: Dah tanya dia.. tak related ngan Eja pun ler..

To Kamikaze: Aaa..kim salam? insya Allah.. cehh dah berjangkit penyakit gatal Wana eh! haha

To Rjuna: Hahahaha...komen xboleh blah... XP

To Si Lampu Neon: eh? same bilik eh... :P

To Ushop: Aaa...yer kot! (ceh..perasan cun lak aku)

To Naqiubex: Yup... mmg comel :)

zulfitry.com said...

hurm..lawa roomate ko..yang macam eja..seriously 80% sebijik..hehe

yOnnA said...

pergh mmg cun ah weh. pakej perfect :p
mmg ade iras sazzy la weh!! seriusss

Anonymous said...

err..yg muka ala2 angelina jolie xde ke?maklum..i kan brad..hak3

-brad-

I, Hakimi said...

ehem, kem salam sazzy leh?
^_____________________^

Ryehanna said...

To Zulfitry: Hehehe... told ya..

To Yonna: Pakej perfect? hehhehe..

To Brad: Angelina Jolie takder. :P

To I.Hakimi: Sazzy takder... Nadiah ade ar

Faizal@PeJAY said...

aku mcm iras sapa ek

Presiden Kelab Peminat Afnan said...

oh. xteruja pun aku tengok nadiah tu. lagi teruja kalau tengok nan. hahaha

Ryehanna said...

To Faizal: Aaaa... entah. tp mcm ade... hehehe

To Presiden KPA@Chokilala: hahah.. baguslah tak teruja. ko mmg perempuan tulen dan tak songsang... hehehe... nnt ah aku ltk gmbr Nan lg

Cybernetics Mind said...

weiii...
sebijokkk cam EJA....
especially dia punya lips tuh...

emmm...
kuat nangis cam EJA tak..???

Amirez said...

senyuman dia mcm eja..i think :)

padi said...

moga dijauhkan dari segala godaan!amin!!

hanc said...

cantik2 ek diohang..huhuhuhu

Ryehanna said...

To Cybernetics Mind: Heh. bab menangis tu xsure ler..xpenah tgk n dgr pn :)

To Amirez: I think so too

To Padi: Amin.

To Hanc: Yup. Cantekkk

yash aka yasha said...

mula2 tgk da terbayang macam eja.. ade la iras2 time dia senyum tang pp.. hohohoho~