Saturday, June 27, 2009

Wallpaper HOT minggu ini

bismIllah...


Aku bosan (lagi). Bila aku bosan mulalah aku nak menukar-nukar wallpaper..Kat bawah ni gambar wallpaper aku sekarang..


tapi aku dah naik boring... boring ngan muka sendiri masa kecik yang masam jer. hehehe...

So... aku nak tukar ngan gambo mamat hensem yang aku sangat-sangat suke... which is...
ZAC EFRON!!!

"Hensemnye!! Comelnyer!!
Suke sangat!! Ahhhhhhh!!" jeritku lagi.


So... aku pun mulalah mencari gambar-gambar dia yang macho, sexy dan hensem. Penuh dengan gaya, mutu dan keunggulan. Kira memang meroyan la aku mengusya kehenseman dia nih. Subhanallah... cantik betul ciptaan Tuhan.

Aku nak buat jadi wallpaper... tapi pening lak nak letak pics mane satu untuk jadi wallpaper...

Yang ni ker... (macho giler ah)


Yang ni ker...



Or yang ni? Ade kaler sikit. sexy pun ada gak. hehehe


Mueheheheh...

Apsal gatal sangat nih ek?

Ni la jadinya kalo bosan tahap dewa. Malam kang baru ada date ngan Anwar. Aku maleh nak kuar siang-siang ni. Panas.

Berbalik kepada wallpaper, akhirnya aku decide untuk combinekan semua pics.



Drool...(dengan air meleleh dan mata yang tak berkelip)

Klah, nak tengok desktop aku yang cun dan hot gila nih.

Daaaa...



alhamdulIllah...

17 comments:

chokilala said...

oh! indahnya ciptaan tuhan *drooling*

Nur Fatehah said...

pergh...mmg hot la mamat tu...

Ryehanna said...

To Chokilala: Memang indah... Dan marilah kita menikmati keindahannya... hahahaha


To Nur Fatehah: Yaaaa... sangat hot berasap-asap... :P

Wana said...

muka ko masa kecik comei ohh.. rambut cam helmet..

Ko buat la wallpaper gambar aku sexy2.. sure ko lagi tak boring...

shee said...

amboi zac efron. hehehe

Portgas .D. Ace said...

wahahahaha~
sexy nye wallpper..
=p

Noor Ashraaf said...

wallpaper yang sungguh gay..

ezany said...

guna yg first tu jer.. yg lain tu geli jer tgk.. ekeke..

Azam said...

serabutnye ku melihat desktop mu...hehe..fikiran tengah serabut ker?

Ryehanna said...

To Wana: Rambut helmet pn rambut helmet ah.. janji comel. muahaha..
wehh xde kerja aku wat wallpaper muka ko. baikla aku ltk wallpaper zac efron yg macho lg hensem tu :P

To Shee: Hihihihi... hot kan? XP

To POrtgas D Ace: Sekali sekala cuci mata... wakakaka...

To Noor Ashraf: BIarla... orang gay kan mcm pompuan, minat lelaki hensem jgk..layannnnn

To Ezany: Ko je geli... aku tak geli... lalala

To Azam: Serabut?? itu ok la tu weh... sebelum ni lg byk benda kat desktop :P

RHEA said...

sangat rajin update blog adik sorang ni.. teruskan.. teruskan..

Ryehanna said...

muahahaha...
sbb boring!!

Cik Qemm said...

isk.kalau gntok bolleh segar balik ni tgk mamat ni.

Mr PenyuBiru said...

huh! gatai!

nnt dah kawin,taruk gambar anak plak.

Ryehanna said...

To Cik Qem: Hahaha memang betul!


To Mr Penyubiru: Bile dah kawen nanti laaa... :P

Anonymous said...

xmacho langsung la zac tu..brad pitt lagi mantap..siyess..ahaks

-brad-

Ryehanna said...

Brad pitt dah tuaaaaaaaaaa