Friday, June 5, 2009

Yong's new kittens!

bismIllah...


Hari ni Yong giler meng'mms' gambo anak kucing dia yang berumur sebulan. So, saje ar aku tempek kat blog. Update kedua untuk hari ni. Enjoy the pics!

The mother. Time ni kittens masih dalam perut. Mak kucing ni merupakan ibu kepada Vanilla Coke juga.. (Yong's previous cat yang dah dijual)


Hai.. nama saya Paris.


Nama saya pula London. Bukan Londeh, tapi London you! (owner gila yang bagi nama)



Yang oren-oren tu aku tak tau namanya ape. Yong tak kabo lak.


Paris di kampung.. duduk bawah umah kampung je ko yer... haha


Paris again. Ngan London kot?


Okeylah.. Penat mengupload gambo nih...
Time to go...
Daaa!



alhamdulIllah...

25 comments:

Rjuna said...

Comel mata biru u..awww jelesnya, baka baik ni leh buat bisnes hahaha

Ynn. said...

comell gilaaa, mata die biruuu =.=
ma kucing tu di ngawan dgn kcing putih ke? lawa anak2 die heee

kakak ko x jual ke?

Cybernetics Mind said...

wahhh...gebuz2 kitten tu erkk, baper kg agaknya berat dia erk, kecik SIKIT agaknya...lalalalala

*enjoy ur trip....*wink*wink*

naqiubex said...

Comel comel..
Teringat kucing saya..
Walaupun tak comel tapi sgt kuat..

nikillas said...

Weeeeeeeeeeeeeeeeei..!!! lawa tu... nak satu.. nak satu..!!

MuNsYi^SaMa said...

cis..
ak plg xsuke kucing..
cmne comel pon ak ttp xsuke..
haha.

cikin said...

comeiiinyerrr.... amatlah rugi pada sesaper yg xsuke kucing nih..!!! hehe..:P:P

Noor Ashraaf said...

alaahaaii comelnye!! nak satu!!

Anarm said...

cumel lg kucing ni drpd buwang panda dlm tabung tepi tu.. bweekk.. hahahhaa

adol said...

comel2 kucingnya... huhuhu

Mohd Noorshazwan said...

comelnye anak kucing nie...nak satu bley??heheh

Mohd Noorshazwan said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

wah ini boleh buat duit ni ($$$$$) heheheh...

BPS said...

kucing ke hamster

uShop said...

oit. si paris tu pinjam lens ko ke?

Aku dh update dh cik kak. marila tgk

Ryehanna said...

Kucing tu xpakai lens la weh...

Aaaa... aku rase mcm nak bisnes kucing la camni... ramai org suke kucing comel2 eh...

Tapi sayangnya anak2 kucing di dalam entry semuanya dah ada org cop. Abg tapa nak amik sekor pun dah xleh... lambat book... tapi xjual pun... bagi jer....

rugila sesape yg xsuke kucing nih... adeiii... xpaham... huhu

Lang Legar said...

yup yg mate biru itu sangat mencuri perhatian la..
suddenly teringat Zaibo, kucingku yang dah mati beberapa hari aku daftar masuk belajar..
before masuk belajar tue, 4 ari kot die menghilangkan diri tak balik2 rumah..

uShop said...

wah wah. panjang pulak ko meluah perasaan (membebel) pasal kucing ni ek.

ade ramai membe Aku kat cn bawak balik bake kucing lawa2 dari cn, jual ade sampai 5 ribu wei Aku denga!! padehal kat cn nenek2 tu bg free je..

Ryehanna said...

To LangLegar: Oooo... kalau mata biru mmg menarik perhatian ek?? Mmm patutla mahal...

Kucing kalo hilang maknanya dia nak mati... huhu...


To Ushop: Hampas! buat duit betul!! ko tlg export bagi aku jual la... hehehehe...

uShop said...

haha. ko nk Aku jadi saudagar export kucing ka?

MuNsYi^SaMa said...

ak allergic bulu kucing la..tu xsuke..haha

Ryehanna said...

To Ushop: Hahaha.. okey ape.. saudagar kucing pun kaya jgk kan kalo sekor leh jual ribuan ringgit. heheh.. aku bg la komisen kat ko sekupang dua.. :P


To Munsyi: Alergik?? aaa xleh buat ape ar kalo cmtu... huhu

Anonymous said...

err..beruas xde ke?kola lumpo ke..tempatan la sket name tu..hoho
(sygi la bahase ande)

-brad-

Anonymous said...

yashygkacak

alahai sumel nyaaa!!! nak jugak!! nak sekor.. tapi nak jantan je x nak tino.. hohohohoho~ lau tino branok banyok.. namo den! adeyh! t.t

Ryehanna said...

To Brad: Ape kelas nama tempatan... muahaha... dia pn perasan nama dia brad. huh!

To Yasha: HIsy... kalo jantan lagi hampeh cos suke memancut kencing merata. errmmm yg betina masalahnye membuatkan byk kucing jantan ke rumah ler plak... :P

Same jela jate ko tino ko..