Thursday, July 9, 2009

Tonight will be the night...

...that we will watch Ice Age 3 together!


Yea yeahhh!

Dah lame aku nak tengok tapi Mr Chubby Cheeks asyiklah busy...

Nak ajak Mr MDTB takleh cos aku asyiklah meluat dan jeles cos dia busy layan awek dia je. Wakakaka... statement nak kena penampar dari Mr Chubby Cheeks

Anywayyyy...

malam ni nak tengok wayang kul 9.30. Kedarah dulu ape-ape yang patut. Aku teringin la plak nak makan Cheesy Chikaroni (betui ke aku eja nih?) kat KFC seperti yang di'tweet'kan dak Arjuna semalam.

Hehehehe...

Ok la tu... semalam aku just makan mi rebus je. Malam tak makan. Arini lak aku makan roti Butterscotch ngan susu HL je (bajet diet). Makanya, malam ni leh la kot pau kfc. Leh ke?? (sambil kelip-kelip mata kat Mr Chubby Cheeks)

Tapi orang tua ni mesti nak nasik jugak.

Alaaaa.. potong betul.

Takpelah... dah kul 5 suku. Nak balik. Balik nanti aku fikir strategi nak membodek.

Mua
hahahahahah...





alhamdulIllah... eh apsal xde bismillah kat entry ni? aku dah bace dalam hati ler...<---tanya pastu jawab sendiri.. tah ape-ape

9 comments:

RHEA said...

salam ryehanna..
saja nak lari topik sket..
nak minta tolong..
tolong jadi doktor cinta..
ada kes dalam entry terbaru rhea..
br jer update tadi..
nak tau gak pendapat ryehanna..
tak kirala pro atau kontra dgn keputusan kwn rhea tu..
plis e..
merayu nih..
hehehe..

Ryehanna said...

Oh...okay. jap lagi den terjah (xjadi balik umah lg.. dok la aku sesorg kat opis ni. huhu)

Rjuna said...

Pandai membodek aku utk komen keh keh,

thanx mempromote blog yg jarang2 update tuh

sian abg tapa ko, asik kena pau jer

aku tgk ice age yg donlod jer kot, takde geng nak gi tgk (alasan)

Anonymous said...

Ko nak bodek macam mane tu???

Haaaaaa.... tanduk naik!

Renzo said...

adui, nak pow guna puppy face kiut ke ni tau cam kucing dlm sherk? hehehe

Ryehanna said...

To Rjuna: Aku tak bodek la.. bkn jgk promote.. saje je cos ko ade tweet sindir aku. huhuhu

To Anon: aku bodek ngan kelip2 mata dan senyum paling manis. muahahahaha!

To Renzo: Hahaha.. xpandai la nak buat muka cmtu cos sedar diri yg mukaku xcomel :P

Portgas .D. Ace said...

besh ke citew 2??

Piratz said...

best la cite tue... lagi2 mase dieorang lalu kat tempat toksik tue...
kuar air mate aku gelak... siut jerk...

Mr. Azman @ Kreuger said...

hehehe.. memanjang je ade problem kalau pasal makan dengan partner nko eh.. hadoi ai.

almaklum le panda kan kuat mentedarah.. haiyark.. larikkkk~