Saturday, August 1, 2009

Bukan anak aku la

bismIllah...


Heh. Ni semua gara-gara gambar avatar YM aku minggu ni... ramai dok tanya, "anak ko ke?" "comelnye anak ko!" "bila ko ade baby?" bla bla bla... ala saje le tu kan... mengada-ngada...


Okey, ni aku besarkan gambar baby tu...

Comel kan? That's Aqil. Bukan anak saya yer. Tapi anak Kak Epi. Gambar di atas dicilok dari entry blog mak baby nih di sini. :pandacloud_14:

Aku saje letak gambar ni sebagai avatar YM cos suke sangat dengan gambar ni. COmel!! Lagi-lagi bile Kak Epi 'decorate' baby dia ngan benda-benda alah yang ade kat uniform naval officer (xtau ape name benda-benda tu. huhu). Nampak sangat anak navy kan. :pandacloud_01:

Aku paling takley blah yang tanda 'TLDM' kat kepala tu. Kehkehkeh

:pandaGeli_31::pandaGeli_13::pandaGeli_05:


Kak Epi jugak ade blog bisnes tudung online di FiveRosesFashion dan juga di sini. Sesape suka pakai tudung berfesyen2 leh la usya dan beli tudung kat situ. Banyak tudung cantik-cantik! Aku ni jer tak terbuka hati lagi nak pakai tudung camtu... tudung bawal je tak abis-abis... hehe...

That's all for now. Nak menjelaskan baby itu bukan baby ku jer. Tak kahwin lagi weh. Bertunang pun belum. Pakwe pun takde. single lagi. uhuk uhuk...



alhamdulIllah...

10 comments:

Luth Textile said...

hikhik..
comei beby tldm tu.. apa kes letak gamba ni kt ym.. haha

Ryehanna said...

sebab dia comel la! heehee

Aidil Sharizaq said...

pasni bleh letak gambr baby sendiri plak.hehe

*my personal blog dah bertukar ker http://aidilwithlife.blogspot.com*

Portgas .D. Ace said...

eh2..
ko da ym??
=p

Ryehanna said...

To Aidil: Baby? uihhh kawen pn blom lagi... huhu

what's with the new url??


To Portgas D Ace: Of cos ler ade. asal lak xde... huhu

unwanted said...

amik la baby tu jadi adik angkat..ha3

Ryehanna said...

adik angkat??

more like anak angkat ler.. huhuhu

Anak Lipas said...

comel :D

yash aka yasha said...

hahaahaha!

aku pown pelik gak apsal kau tetiba letak pict tuh..

tapi malas nak tnye..

aku terpikir tuh ank sedara kau je..

hohohoho..

pasal aku tau kalo ko nak kawen mesti jempot aku kan kan??hahhahhha..

Ryehanna said...

To Anak Lipas: Hehehe.. mmg comel!

To Yasha: Yer... kalau aku kawen, insya Allah aku jemput. sediakan hadiah peti ais atau mesin basuh yer. wakakakaka...