Saturday, August 22, 2009

Dapat topup dari twitter lagi! hehe

bismIllah...


Malam tadi aku bertwitter cam biase. Tiba-tiba, aku ternampak tweet ni;

"Selamat Berpuasa Kepada Semua!! (RT ke-10 akan menerima topup RM10 sempena Ramadhan)" tweeted by ohtweet a.k.a Khai.


Then, aku tengok Zelo retweet Khai and tweet ni plak:

Hehehehe... jangan mengejar duitan sangat...

So aku pun...

Baca tweets dari bawah ke atas yer.


Then... setelah semak twitterville ngan macam-macam retweets, I got this reply:

Wahhh!! Menang ar... celebrate

Thanx a lot, Khai!
Terima kasih la sudi nak bagi duit raya awal kat I.
hik hik

Ni kali kedua aku dapat topup RM10 dari bertwitter. First dulu Jaws bagi hasil pembodekan. Tapi kali ni aku dapat melalui task yang diberi. Menang micro contest. heeee...

The amount mmg la tak banyak. Tapi gembira dapat topup free! sape nak bagi wehhh... alhamdulillah, bulan Ogos setakat ni memang menyenangkan. I'm glad I'm part of your network. Yes, YOU! The one reading this post. Thanks.

And macam biase, ade la yangmengendeng... HAHAHA!

:pandaGeli_34::pandaGeli_31::pandaGeli_13:

I have such lively virtual friends!
Love y'all!

Salam.

alhamdulIllah...

11 comments:

shee said...

haha best giler

chokilala said...

siapa la yang mengendeng tu! woi cepat mengaku! :P

Kill-Vearn said...

hoho tahniah... aku pon da dpt topup aritu waktu befday dia.. ekeke

Ryehanna said...

To Shee: Memang best! hahaha

To Chokilala: Ecececehhh... orang itu adalah awek Fashar!!
lol

To Killvearn: maseh maseh... ooo ko pn pnh merasa topup dr khai la? hehehehe

DilOt said...

slmt menyambut ramadhan....slmt mula berpuasa arini...=)

Luth Textile said...

jeles! arrrghhh

Yummi said...

wah, bestnye dapat topup free.
nak jugak try nantilah. hehe

yash aka yasha said...

ehh??

macam mana aku boleh terlepas!!
hhahahha..

Ryehanna said...

To Dilot: selamat, selamat.. :]

To Luth Textile: Hehehe..

To Yummi: Best mmg best.. tp ikut luck juga la.. try jgn xtry.. heheh

To Yash: Ko x online.. ko tdo kot? rezeki aku.. hehehehe

HuRuL_AiNi said...

hohoho...murah rezeki ko kebelakangan ni ye....hehehe :)

Ryehanna said...

tula.. alhamdulillah..
moga2 mereka2 yang memberi padaku dicucuri rahmat dan murah rezeki.. :]