Thursday, August 20, 2009

Hari nie...

bismIllah...


Hari ini, antara perkara-perkara yang aku terfikirkan adalah seperti di bawah:

1) Bila lagi diorang nak suruh aku bawak kereta? aku ni penakut memang penakut.. tapi nak jugak ingat jalan... bila nak pandai ingat jalan nih? huhu

2) Garang la Abg Irman nih... Takutnye aku kalau buat silap!

3) Berapa duit aku habis kalau pergi kerja naik komuter and monorel eh?

4) Sabtu dah puasa... baru ingat nak berhuha-huha dengan Bed.

5) Ahad jela kuar. Pergi KLCC ngan Bed. Then jumpa Yasha. Hopefully jadi.

6) Camne nak terer and cepat hafal steps Carplus ni eh? susahnyer nak ingat... T__T

7) Kalau naik kereta, duit minyak ar.. jem lagi.. kalau naik tren, bersesak2 macam sardin. Ahhh takleh jadi ni...

Ni waktu pagi masa otw pergi kerja... dalam kul 7 lebih kot.


8) Aku kena cari bilik sewa kat KL gak la. Jenuh ar nak berulang dari area Sg. Buluh ke KL tiap-tiap hari. Tumpo weh!

9) Duit gaji aku bulan ni dapat cek... haih... bila nak bukak akaun ni? kena pergi time keje jela.. time lain mane leh.. sape nak bawakkan??

10) Tak sabar nak Mak dan Nini datang minggu depan. Mintak2 jadi. Aku dah dapat buku-buku yang diorder dari bangibookseller dan hadiah buku dari Hurul Aini. Tak sabar oh nak baca! Mak.. cepatla datang bawak buku!! Y__Y

11) Buku ape ek yang Hurul Aini bagi? Huhu... bestnye! Syukur ada kawan virtual yang thoughtful camni... love

12) Kenapala internet kat ofis lembab giler.. dahle tu, gambar-gambar semua kena block. Shoutbox apetah lagi... giler kejam... Y__Y

13) Bila Abg Tapa nak datang??? I miss him! nangih


Ini adalah tag dari Azizee.

Sekian, salam.


13 comments:

HuRuL_AiNi said...

laa....tag rupanya....hehe..
cayo2 in your work....& hope you find a house close to ur workplace soon....hehe...
good nite...salam alaik :)

Ryehanna said...

hehe...
mmg tag..
saje gtaw last2..
weh thanx for the books! aku ni mmg suke buku cerita. excited gila bila adikku bgtaw buku2 dh sampai..

:D

semy said...

wei jauh gile sg buloh smpi KL...kol berapa kuar umah naik komuter?

Ryehanna said...

setakat ni naik keta. kuar umah dalam 6.4O pagi. bayangkan laaaa...
kalau aku naik komuter, mau kena kuar kul 6 kot!

blowie said...

sg.buloh to kl tiap2 ari? mesti minyak mengalir mcm air sungai :P

nur nabil said...

jauh tu yer ko berulang ari3
mmg leh tumpo
heheh
wei, nak duit raya nnti
:D :D

Cybernetics Mind said...

eeiiii...
ngeri gak ler...
bila pikir duit mnyak tuh...
mcm duit mngalir ats jln jer...
hopefully dpt sewa sebelah opis... :)

tumpo yerrr...
satu2nya perkataan...
yg tk bley diutarakan....
mana ada org sebut tumpoq kan kan

Ryehanna said...

To Blowie: tu ah. sian kat sedara aku... :(

To Nur Nabil: duit raya? boleh boleh.. dalam sekupang dua, ape slhnye. wahaha

To CM: kalo la leh tgl kat bangunan tmpt ana keje ni, betapa best nyer! hahaha

yer, mane der org sebut tumpoq. :P

<< s| tED| >> said...

Tag ke? x de soalan pun. ekekekeke

salam ramadhan!

yash aka yasha said...

huhuhuh..
jauh gak ko ulang alik..
dgn jem x penah nak surut..
kalo aku pown tensen je..
hhahhahhaa..

nanti aku tggu kat kl sentral..
weeeeeeeee~ yeye! nak letink!
mayu la... ((")("))

wan wma said...

Assalamualaikum dari saya pendatang tanpa izin...just nak ucap selamat menyambut Ramadhan, kalu lain kali diizin datang lagi, InsyaAllah saya akan bertandang lagi ke sini..hehehe

Ryehanna said...

To Ted: Ha ah.. tag tp xde soalan2.. hehe

To Yasha: Aku pn malu! hahaha...tp sygnye xjd lak plan kite ni... xpela weh.. lenkali...

To Wan Wma: Terima kasih la kerana sudi melawat blog yang comot nih... hehehe... selamat berpuasa buat anda juga
:]

yOnnA said...

aku rasa ko mmg patut la cari bilik sewa kat KL. lagi senang nak gerak. jauh ah dari sg buloh. duit lg.penat lg weh.

aku tak sure ko tau or tak pasal pengalaman aku tumpang umah sepupu aku kat sini.sampai mati aku serik nak tumpang rumah2 org dah kahwen and ada anak ni. T__T