Sunday, August 16, 2009

It's Chokilala's birthday!

bismIllah...


First and foremost;
Happy Birthday, Izah!! Semoga panjang umur, murah rezeki dan jodoh dikau dengan mr. boyfriend kekal berpanjangan... ^___^


Masa aku menulis tajuk entry ni, aku tetiba terflashback kat entry yang lebih kurang sama TAHUN LEPAS. Iaitu entry 'Happy Birthday Chokilala'. Nak wat camner, dah besday dia dekat ngan aku.. so aku ingat la.. aku memang senang ingat birthday orang yang bulan Ogos cos same bulan ngan aku. hehehe...

Kali ni xmau letak gambar kek. Tapi nak letak gambar beliau serta Encik F. hihi...
Jenuh aku cari nih..
Tada!
Aku sangat suke pic ni! hehe...


Well, tak sangka dah lame kenal dia melalui internet ni.. Dah setahun lebih... tapi tak pernah-pernah jumpa... huhu... Thanx ar dulu cos jemput aku jadi guest blogger kat blog ko. Guest blogger pertama lak tu! Terharu ai! (walaupun masa tu pikir cam biase jer cos saje2 try menulis kat blog orang)
Semoga persahabatan yang terjalin dari blogosphere ini berkekalan dan sentiasa dirahmati.
That goes to all my blogger friends too.. You guys rock!


K lah.. sok aku mula kerja.
Nini lak balik petang nanti. Hilanglah sudah peneman dan bestfriend aku.
Aku excited pun ada... risau pun ada... nervous giler... >__<

Wish me luck!
Salam.



alhamdulIllah...

8 comments:

Nur Fatehah said...

chokilala dah tua.hehe

Fizz said...

lalalalala..
Happy Birthday...~ ♫
hehehe.. dah makin tua ye member kita sorang ni.. hahaha..:P
jgn mara ye u.. XD

yash aka yasha said...

ya beliau sudah tua..
hhahahha!

mari kita sume berdoa semoge beliau sedar diri dan segera menamatkan zaman kepoya-poayaan nya..

cepat2 kawen oit cukis.. anti jempot.. hahhhahaha!

Ryehanna said...

To Nur Fatehah: Hahaha... yaaa betul!


To Fizz: Takper, takper... 22 thn tu ok la lagi...
;]

Ryehanna said...

To Yasha: Haaa.. ko x abis2 nak org jemput ko.. ko bile lak??

hanc said...

Good luck Ryehana~~~

FdausAmad said...

Jom lepak blog gua.

CE 00-04

Ryehanna said...

To Hanc: Thanx Hanc... :D

To FdausAmad: Ok. will do..