Sunday, October 18, 2009

Entri untuk akak Ryehanna

Kak, terima kasih dahulu sebab kak percaya akan gua dan menjemput gua menjadi author blog akak.. Gua pun sudah confirm tetapi tidak dapat edit layout blog (Gua pun x tau kenapa..) Jadi hanya dengan cara ini gua dapat inform akak ~

Gua rasa akak tidak download swf tu dan upload > ambil direct link > ... kan ? ha ! x pe x pe .. di sini gua telah pun menyediakan complete code utk akak ~

akak boleh pilih mana satu yg akak mahu SINI

1


2


3


Nanti just copy salah satu kode tu dalam blog jer (guna gadget html)






Ditulis oleh ELDY.

7 comments:

sickchild said...

perghhh comel gila pesanan bawah tu. camne buat? haha

Portgas .D. Ace said...

pergh..
lme x on9 blog..
tup tap da jd sifu skunk..
haha~
da P.h.D blog ke??
=p

Ryehanna said...

budak jejaktrend ni yg buat la.. aku br invite nk suh edit template, sekali budak ni terus wat entry. wakakaka... xsabar tol :P

HuRuL_AiNi said...

owh....si jejaktrend yang buat...haha...comel je :)

e l d y said...

Nama gua budak jejaktrend la.. Nama gua > eldyvoon ~ Jejaktrend tu nama blog gua jer ~ hahaha ~

yOnnA said...

HAHAHAHAHHA gile comel wehh entry ni!!! lagi2 panda bawah tu T__T

Ryehanna said...

Memang comel kan, Yonna and Hurul Aini? Weeee! Suke!!!

Eldy, janganlah marah... mane nak tau ur real name.. huhu... weh, ade twitter?