Tuesday, March 31, 2009
bismIllah...


Aku kena tag dengan budak Wana nih. Ganas dak nih. Kalau tak buat, kena maki. So, oleh kerana aku pun baru bangun tido dan belom ada mood nak study (dan juga kerana blog tak tahu nak update ngan ape), aku buatla tag nih. Aku kena tag sebab dia jeles ngan mata grey-biru ku di entry sebelum ni. kehkeh... Btw, ramai orang komen warna lens ni cun la! bestnyer... :D (lehla pakai lagi pasni)

Okay, berbalik pada tag. Here goes...

HAMPEH! AKU BARU NAK COPY PASTE SOALAN2 TAG TAPI BLOG DIA XBAGI RIGHT CLICK! JAga ko Wana!!

Takpe takpe... sabar sabar... Grrrrr...

1. Apakah nama blog anda sekarang dan mengapa anda memilih nama itu?

::Remember When. Sebab aku rasa tajuk ni sesuai ngan tujuan aku berblogging, iaitu untuk catatan peristiwa.


2. Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?

::http://ryehannazz.blogspot.com. Saje menggedik eja nama aku dengan ejaan Ryehannazz... well actually ade sebab tapi xyah la citer. Aku ingat nak wat Ryehana je tapi unavailable. So gunala ejaan Ryehannazz. Double 'n' and double 'zz'.


3. Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?

::Same answer like Wana's. Sesuka hatiku jer! hohoh. Ikut mood la.. mostly citer lepas geram, events in my life and kemerapuan.


4. Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?

::Pernah. Sebab ape ek... ntah. tak ingat. tapi tak delete pun.


5. Apakah pendapat anda mengenai blog kepada orang yang tag anda ini? (aku tkr sikit soalan. buat pening je soalan ori dia..)

::Wana. BLOG dia sempoi dan funny mcm orangnye jugak! Dia budak manja yang sempoi, kelakar dan selamba. 1st time aku bace blog dia terus aku suka. Dia juga comel dan ayu. Yang penting, gadis cantik ni masih single dan available. kehkehkeh. (aku dah puji melambung dan siap promote ni! sila ingat blog aku tau)

Lagi satu, kalau korang jengah je blog dia dan tinggalkan link, for sure dia akan follow blog korang. So, sesapa yang nak tambah followers dan belum jenguk blog minah ni, sila ke
sini. (macam yang Majin buat setelah aku merekemen... har har har)


6. Senaraikan 5 orang untuk diTAG:

Aku nak tag sape ek?
Sape yang macam nak buat tag ni?
Ahh.. tibai jela...

Aku tag:
1. Raja Hani (sape suh suka tag2 saye. buat org berhutang je...haa.. hambik!)
2. Aneez Niesha (biar dia update!)
3. Majinn (sukatiku aaaa)
4. Damhamaza (heheh... saje je nak tag)
5. EleEa (cos lame xupdate blog)

Okey. Selesai.
Kejap je buat tag ni.
Oklah, aku mau ke 7eleven. Mengidam air epal Tropicana yang sedap gila itu. Mahal pun mahal la..(7e mmg mahal k) nak buat cmne. kedai biasa dah kehabisan stok... :(

Salam.


alhamdulIllah...
Sunday, March 29, 2009
bismIllah...


Harap maaf dengan ejaan perosak bahasa pada tajuk entry kali ni. Yang sebetulnya, saya tidak dapat makan malam dengan hanya diterangi cahaya lilin malam semalam.

Yelah, sempena Earth Hour kan. Kot-kot la mapley yang aku pergi tu join tutup lampu. Lehla kot2 ber'candle light dinner'. kehkeh. Tapi tidak. Terang benderang Pusat Komersial Seksyen 7 dilimpahi cahaya dari lampu-lampu kedai. Yang gelap hanya rumah-rumah di atas kedai. huhu..

Aku makan malam dengan Nini, Majin dan Padi. Sebenarnya nak balas balik time Majin belanja dulu... sambil bersembang-sembang untuk release tension sikit. (sebenarnya teringin nak makan satay...byk bunyi plak)



Sedapnyer satay... nak makan lagi ler pasni... =p

Mmm...
Apsal tetiba takde idea nak menaip nih?

Maybe dah lewat sangat. Ngantok la plak...dah nak subuh...

By the way, aku baru beli contact lense baru!! Jenama yang aku tak pernah beli sebelum ni! (cos tergoda dengan promosi dari tukang kedai). Tak silap aku, jenama Icontacts? ntah...luper. aku pakai terus kat kedai. Kotaknye terus humban ke tong sampah..

Gambar yang diambil guna kamera Majin cos tetiba lak henpon aku wat hal xleh amik gambo


Aku tak pernah pakai lens yang ada ring warna hitam kat keliling lense tu. Berfungi supaya mata nampak lebih besar. So, saje ar cuba. Macam okay. Aku beli warna grey tapi entah kenapa kalo amik gambo, nampak macam warna biru lak.


Macam warna biru kan? padahal warna kelabu...


Aku rasa contact lens ni sedap dipakai la. Lagi2 sebab ade ring hitam kat keliling dia...nampak kemas. Then, kalau kita pakai terbalik, leh tau cos warna dia jadi lain... (tapi aku selalunya kalau xselesa maknanye terpakai terbalik la tu)

Pasni leh la beli lagi. Murah pun murah jugak. RM48 sepasang. Okla tu. Kalau Freshlook atau Freshkon, dalam RM50-RM60. Kalau beli kat tempat mahal-mahal, aku pernah kena sampai RM70 pun ada... ( dulu... masa jenjalan kat Sunway Pyramid and Queensbay Mall)

Oh well... you've seen the eyes (byknye mataaaaa.. hahaha).

What do you think? *winks*



alhamdulIllah...
Friday, March 27, 2009
bismIllah...


Semalam Mamito hantar sms tertulis;

"Dia kata nanti Cikgu Pah bayar balik kat Mak. Entah, Mak tak paham. Semalam Nan minta mak RM150, mak dah masuk dah. Dia phone Opah. Opah dah lupa siape Nan."

abaikan ayat2 sebelum ayat2 ber'bold'. tu kes kakak aku la tu...



Haih...
Risau pula tentang Opah. Sampai dah tak ingat Nan sape?
Padahal Nan la yang rajin mengusik dia and jadi kawan bergaduh...

Aku plan nak jumpa Opah esok. Dan bincang baik punyer dengan Baydah masa berYM semalam. Jumpa kat KL Sentral pastu gi umah Chu kat Kajang since Opah dok sana sejak tahun lepas lagi.

Tapi... tadi masa kelas tetiba ada plan lain untuk Sabtu ni. Nak buat Design yang kena submit next week. Kerja dahla banyak tak siap. Esok macam mana pun semua group members kena datang jugak dan buat kerja. Lagipun memang aku banyak kerja... biasala dah nak final ni...

Tak dapat nak jumpa Opah esok.

Mmm...

Ahad? boleh tak Bed?
ala.. tapi aku sendiri tak sure aku free ke tak. demm.

Esok juga Abg Tapa datang sini cos nak sword barrel kat kenduri kahwin kawannya dia Bangi. Dia ajak aku tapi aku tak dapat nak ikut. Lagipun aku tak kenal kawannya tu. Yang dulu aku pergi wedding Roi pun sebab aku kenal Roi dan Roi sendiri ajak depan2 dan bagi kad.

Dahla Cik City masuk workshop sebab accident bulan dua aritu.
Susah ler kulu kelor... :P

Ermm... tension byk benda.

Till then.. Salam.




alhamdulIllah...
Thursday, March 26, 2009
bismIllah...

Kebetulan aku agak free malam ni walaupun sebenarnya ade kerja kena siapkan. Assignment ler...ape lagi... huhu.

Rupa-rupanya ramai lagi kawan-kawan sama batch dengan aku yang tak ada tempat nak praktikal lagi. Aku ingatkan tak ramai... (cos terdengar perbualan budak-budak lelaki dengan lecturer masa tunggu lif)

Aku ada apply 3 tempat. 2 di Shah Alam dan 1 lagi di Seri Manjung, Perak. Yang kilang-kilang di Shah Alam ni kata tak amik budak-budak praktikal. Okey. Nak buat macam mana kan? Aku paham la... maybe sebab ekonomi gawat ni... dah le nak buang orang, ape kes nak amik budak2 menyemak lak kan...

Yang di Perak pulak, punyelah banyak halangan untk bercakap dengan orang yang in charge training cos asyik unavailable. Dalam 5 kali aku call baru dapat cakap dengan encik yang handle budak-budak training. Sekali check, rupa-rupanya dia tak dapat surat permohonan dari aku! Damn.

"Takde suratnya... kalau awak nak, awak boleh send lagi. Maybe ade problem masa awak send tu kot". Kemudian dia komen cara pengeposan aku bla bla bla...
"Okay. Kalau macam tu, nanti saya hantar surat lagi lah"
" Jurusan apa ya?"
"Kejuruteraan mekanikal"
"Eh... apa sesat perempuan plak dalam mekanikal ni?" dia gumam sendirian tapi aku dengar.
Aku sengih je. Macam la dia nampak kan. Tak tahu nak jawab apa.

" Awak serius nak mintak training di sini ke?"
"Kenapa pula, encik?"
" Saya takut awak tak selesa jer. Yelah, kerja-kerja teknikal ni berat... awak nak ke panjat-panjat kapal semua tu?"
"Hmm.. tak pe kot. Kalau dah kerjanya macam tu"
"Isy... saya risau awak tak selesa je. Awak ni perempuan... tapi kalau nak, apply jela... Tapi saya tak pastila diterima... kalau saya..." Toot. Terputus. Lagi sekali. Actually ni perbualan kedua cos call sebelum tu terputus jugak.

Tak kuasa dah aku nak menelefon lagi cos line maxis kat rumah aku ni macam gampang siot je.

So camne ek? Mintak je la kot. hehehe... Cambest plak.

Ada lagi satu tempat di Manjung yang aku sedang dalam proses nak mintak latihan. Tapi kerjanya tak susah la... Takut aku tak dapat apa-apa pengalaman sangat. Ahh mintak jela dulu... ape-ape kes, kena dapat satu surat maklum balas yang mereka terima aku untuk berpraktikal.

Susahnya kegawatan ekonomi nih...

Kawan-kawan aku yang boys dan budak palapes (navy) semua mintak praktikal kat Boustead Naval Shipyard dalam base TLDM tu. Settle dah pun. Jelesnya aku.

Jaket mekanikal Abg Tapa kurun bila tah yang aku rembat. Tetiba je pakai jaket UTM kan... hoho.. (tapi jaket mekanikal UiTM lagi cantiklah)


Apa-apa pun, aku bersyukur aku dilahirkan sebagai seorang perempuan.



alhamdulIllah..
Sunday, March 22, 2009
bismIllah...

Currently...

Listening to:
N SYNC songs (I'll be good for you)
Mood: So-so
Hunger level: 8/10
Love Level: 5/10
Craving for: Spicy burger *drools*


Pada yang tak tahu, sekarang ni pelajar-pelajar di ipta tengah kesibukan sebab nak final exams dah.

Tapi penjaga panda sorang ni sempat lagi meng'update' blog. Nampak benor tak study nyer... hahah...

So, lepas kena ceramah bagai nak gila dari seorang kembar (diri aku sendiri la..aku kan ada split identity...ekeke), aku rasa aku akan stop sekejap untuk berblogging. Ala... stop dari update jela kot...(nampakla mcm aku busy study kan...)

Bagi yang akan merindui daku, ni ha aku tayang gambar cun baik punye dari aku. Gambar lame yang ada jerawat kat pipi. Silalah rindu-rinduan... (bajet ada org nak peduli la konon)

Cover dagu panjang yg mcm 'witch'.. (kakak aku slalu kutuk aku sbb dagu aku tu)


Dah alang-alang menjeruk pekasam meng'upload' gambo, ni aku nak kongsi gambo2 yang jadi wallpaper laptop ni sejak minggu ni (asyik bertukar-tukar).

Rindu rumah... rindu family... dah lama tak balik kampung woo.. last time masa cuti raya cina tu je... :'(

walaupun gmbr ni blur, tapi aku suka cos aku senyum nmpk gigi. heeee...


Tengok tangan Nan tu. jahat gila sbb nak jentik telinga Amirul. haha

That's all.
Selamat berfinals, kawan-kawan!! (pada yg ade final ler..)


p/s: setelah beberapa bulan kredit maxis aku tak pernah expired dan masih berbaki, tetiba arini dah takleh call out. hampeh.


Hugs and kisses,

alhamdulIllah..
Saturday, March 21, 2009
bismIllah...

Majin, Padi and Ana


Tetiba aku dapat idea nak menulis tentang cerita kawan-kawan. heh. Sebabnya beberapa malam lepas aku makan malam ngan kawan-kawan yang aku kenal melalui kawan-kawan yang lain. heee... bila tengok-tengo balik gambar, tersenyum aku sendiri. Mulalah mengimbau kenangan macam mana leh kenal ngan 2 orang kawanku ini. Gambar di atas dicetak semula dari entry ini.

Saja nak cerita untuk renungan dan catatan. Kot-kot tua nanti lupa la plak. heheh..


Alkisah, aku ada kawan bernama Mas masa sekolah rendah dulu. Kawan baik aku. Selalu bergaduh ngan dia. Tapi kami tetap geng. Pas habis UPSR, dia pindah sekolah cos result dia elok dari aku..(aku pun dah tak ingat dia dpt berapa. tapi aku dpt 3A je..)

Dia pindah ke SMKRPBainun, Ipoh. Aku ni plak jenis sentimental dan selalu rindu kat kawan-kawan. Maka, aku rajin menulis surat kat Mas dan sorang lagi kawanku, Umi yang belajar di Sek. Raja Perempuan, Ipoh. Tanpa aku ketahui, rupa-rupanya ade satu insiden yang membuatkan surat aku pada Mas dibaca oleh kawannya, Niza. Niza ni budak lelaki tau! Dan entah kenapa, si Niza ni selalulah telefon rumah aku time dia free. Kenal dari situ la..

Dari Form 1 ke Form 2 (aku pun dah lupa) kot bermulalah persahabatan aku dengan Niza ni. Kami just berhubung melalui telefon je. Dan kami hanya bersahabat oke. Kongsi-kongsi cerita tentang awek/pakwe... heheh. Aku dah nak masuk Form 5 baru gatal ada pakwe. Si Niza ni lak sejak bila eh... mcm lebih lame je dari aku. hoho... tak kisahla yang tu.. Kami kawan dalam telefon sampailah aku masuk Uitm Pinang buat diploma.

Nak dijadikan cerita, masa semester 2 diploma, aku kenal Padi melalui Kelab Fotografi yang kami join. Nyda pun join. Ini ko-kurikulum yang wajib pas amik Kesatria. Cumanya, kami tak hengen la nak amik Kesatria lagi kan. So, pilih Fotografi cos tergoda ngan cerita akak senior yang kata kelab ni banyak jalan-jalan.

Gambar di bawah adalah gambar sesetengah ahli kelab masa dalam bas. Berjalanlah sangat kan.. heh. Gambar yang sama boleh didapati di entry ini juga.



Padi adalah lelaki yang mengangakan mulut itu. Sangatlah tidak sopan, bukan? Habis.. hilang macho ko, Padi! ngeh ngeh

Anyway, masa kenal Padi ni aku dapat tahu dia dari sekolah yang sama dengan Mas dan Niza. Budak Bainun gak. Plus, dia kawan rapat ngan Niza! Aku pun macam teringin gak nak jumpa si Niza tu. Kenal dalam phone dah bertahun kan...

So, aku tak berapa ingat dah bila, tapi masa aku semester 2 (tahun 2004) aku plan nak jumpa diorang. Diorang lak ada program ape tah yang buatkan diorang nak ke Lumut. Reunion kat Teluk Batik ke? Lupe dah aku...

Akhirnya aku berjumpalah jugak dengan Niza. Aku pergi dengan Nini sebagai peneman. Lagipun Nini kenal (cam muka) Padi dan Niza. Dia pernah sekolah kat Bainun gak. Tapi sekejap je. hahaha. Aku rasa dalam 2 minggu je kot? Cos tak tahan dan tak suka dok sana. :P

Back to the story. Di KFC Lumut itulah tempat kami berjumpa. Diiringi bayu laut yang mendamaikan serta deruan ombak yang mengkhayalkan. ececeh.. lebih suda!

Niza dan Padi turut mengangkut 2 orang lagi kawan mereka iaitu Majin dan.. dan... er... aku tak ingat namanya! Takpelah. Pointnyer di sini, itulah first time kenal Majin.

First time jumpa, dia wat dek je kat aku cos tak kenal kan. Nampak kerek gak ler...heh

Pas abis jumpa, sembang2 dan melantak Zinger Burger yang Niza blanja (giler jahat nak tengok mulut orang menganga makan burger!), kitorang pun blah.

Dipendekkan cerita (pendek ke? mcm dh panjang sgt je ni), selepas pertemuan itu, aku macam suka la plak kat Majin ni. wakaka... Gatal kan... ala... sebab masa tu dah takde boifren. Break up la plak kan... so... dengan Majin la plak aku menggila bersms dan bercalling2. =P

Adalah jugak couple sekejap (3 bulan?) ngan Majin tapi pastu break. Maybe, just maybe. We're not meant to be lovers or bf/gf. Sesuai jadi kawan je. But it's great. No hard feelings on both sides. Right, Majin? Walaupun aku sedih mcm nak gila time putus tu (xyah tau la sbb apa), tapi it's okay. Leh je kawan cam biasa sampai sekarang.

Dating adela sekali. Kat Prangin Mall. Double date ngan Ayu (yang jugak date ngan bf dia...dah kawen dah deme sekarang). Padi tak ikut. Kena tinggal kat uitm. hahaha.

Eh..penah je kuar ke Ipoh ngan Majin and Padi nih. Masa ni just berkawan-kawan lagi. Saje jenjalan release tension tentang ex-bf yang nak fly... huhuh..

Eventhough kitorang just kawan je, tapi still keep in touch. Datang time raya... blanje2 minum (minum je!)...

Macam sekarang ni, Majin wat praktikal kat Shah Alam dan dok kat umah Padi yang sekangkang kera dengan umah aku di Sek.7 ni. Bila lagi nak pau dan hang out sambil mengisi perut kan?

hehehe..

Ironinya, ngan Mas aku dah lost contact (tapi xpe, umah xdelah jauh sgt) dan dengan Niza dah agak lama menyepi. Masing2 sibuk dan tak dok dekat macam Padi kot?

Anyway, thanx Majin cos blanje aritu. ;)

Korang ada kawan macam nih? kenal dari kawan yang lain?



alhamdulIllah...
Wednesday, March 18, 2009
bismIllah...

Selamat Pengantin Baru, Leftenan Norhizam dan Hidayah!


Baru dapat nak update tentang wedding Ahad lepas cos baru dapat gambar-gambar melalui emel! Yeay!

:pandaGeli_27::pandaGeli_14::pandaGeli_05:


Ceritanya, last Sunday (15hb Mac), aku ke kenduri kahwin kawan di Nilai. Well, kawan Abg Tapa sebenarnya, tapi aku kenal dan kawan juga la... Aku panggil Roi walaupun namanya bukan Roi. dah itu nama yang aku first tahu. Tak kisahla...

Patutnya pergi hari Sabtu, tapi sebab nenek Abg Tapa meninggal beberapa hari sebelum tu, so..dapat datang hari Ahad jela. Macam hape je nak cari rumah. Alamat kat kad kahwin tu mengelirukan betul. Anyway, sampai jugak before pukul 1. haha. dalam 12.40 tengah hari... Terus pergi surau untuk bersalin pakaian (Abg Tapa jela).

Tiba-tiba, aku ternampak jejaka yang macam aku kenal. Budak uitm. Kawan sekelas. Eh...takkanla. Salah orang kot.

Pastu, aku nampak lagi sorang. eh, ni Faizal! Apa dia buat kat sini? Aku pun tegur. Memang terkejut la cos tak bajet lak diorang ada buat sword barrel kat wedding ni. Ingatkan geng-geng Abang Tapa je... Rupanya adik Roi tu budak uitm, semester aku (tapi aku tak kenal) so dia ajak la budak-budak ni untuk sword barrel cos nak cukupkan orang. Si Fadhli yang satu group Design ngan aku pun ada. Terkantoi la plak.. Ngeee..

Anyway, Abang Tapa kena jadi pengapit. haha. Cos dia takde buat rehearsal and baru datang... So jadila best man untuk Roi.

Aku? Aku ada la amik gambar sikit-sikit cos Odenk (kawan Abg Tapa) suruh tolong amik gambar diorang ber'sword barrel' tu. huhu

Aku tak sempat ambil gambar masa diorang potong kek cos time tu aku tengah makan. heee... Nasib baikla ada Dila, isteri kawan Abg Tapa yang aku kenal masa berkelah di Ladang Alaga dulu. Ada la jugak geng kan. Aku ada ajak Nini, tapi dia malas nak ikut.

Pas makan-makan, kitorang pun balik.

Singgah Giant, beli barang sikit. Pastu singgah umah untuk amik Nini. Then, kami pergi menonton Dragonball kat Bukit Raja. Takdela best sangat. Biasa je. Aku geram Bulma tak cukup comel! huhu...

Itu jelah... enjoy the pictures.

Tapi gambar tak complete cos gambar pengantin lalu bawah pedang and abg2 navy tgh jalan iring pengantin takde dalam kameraku. Ada dalam kamera Odenk cos kamera tu yang aku guna untuk amik-amik gambar. Dia lak tengah busy... ada kat kapal? (br je chat ngan dia) :(

*Mr Chubby Cheeks --> Abg Tapa

:pandaGeli_03::pandaGeli_19::pandaGeli_13:



Lalu bawah pedang... ;)


Tak centred cos nak mengelak dari amik gambo fotografer yg tgh busy jalankan tugas.




Kan dah ternampak dah lembaga fotografer tu... heh. btw, kawan-kawan se'uitm'ku di line belah kiri ni... leh jd model iklan ubat gigi. haha


Ada orang cover2 makan... makan sikit je. hahah


My classmates.
Dari kiri: Iman (belakang tu tunang dia), Faizal, Fadhli.

*Updated!

Request dari Hani yang nak tengok gambar aku. Eksklusif ni! wakaka...


Gemuk sey... (sbb tu mls nk letak)
Kehkehkeh



alhamdulIllah...
Monday, March 16, 2009
bismIllah...


Aku kena tag dengan Cik Dnaz. Tag nyer kena amik-amik gambar beg duit. Hm.. aku memang suka nangkap-nangkap gambo ni. Cumanya segan sikit cos beg duit aku buruk, dah lama dah. Pastu duit pun takde. Kehkeh. Tapi takpela, buat jela.


A. Snap the picture of both inner and outer of your purse.
B. Introduce your purse brand, price & where you buy.
C. Take out whatever its inside your purse.
D. Tagged other 7 persons.
E. Comment on your friend’s (who tagged you) purse.



A.




B.


Brand: Bonia


Price: Aku tak tahu. Purse ni sebenarnya Cikgu Pah yang punya. Then dia bagi aku bila tengok purse aku yang memang layak dihumban ke Sungai Perak. Aku kan tong sampah dan jenis menghargai, orang bagi je aku ambik. Wakaka... tapi knowing Cikgu Pah, aku rasa purse ni dalam lingkungan yang aku tak mampu beli. =D


Where you buy: Tak tahu gak. Umurnya dah bertahun dah...


C. What’s inside your purse?



Berdasarkan nombor-bombor pada gambar:


1. Plaster luka dari Watson’s. (sediakan payung sebelum hujan)

2. Duit yang tak sampai RM30. (ada sapa-sapa nak tambahkan?? Hehe)

3. Kunci ape tah. Aku pun tak ingat.

4. Duit syiling

5. Dog tag pemberian seorang kawan. =) (bkn tag pd anjing yer.tp tag dak army)

6. Kad calendar Bonia

7. Kad pelajar uitm. Yang lama dan yang baru.

8. Kad McD

9. Kad member Kedai DVD Seksyen 7. Haha

10. Kad Popular Bookstore (haruslah ada kan... tapi itu Mr Chubby Cheeks punyer)

11. Lesen motor+kereta

12. Kad McD lagi. Tapi yang Breakfast punyer.

13. Kad BSN Giro

14. Kad Bankislam

15. Bisnes kad company yang aku beli motor bulan lepas.

16. I.C aku daa.. (yang berharga RM100lbh lepas diskaun cos kena denda hilangkan IC)

17. Roadtax motor

18. Gambar passport aku dan sorang pakcik mana tah yang tetiba selitkan gambo dia dalam purse aku. Kalau selit duit, takpe gak. HAHA


Eh…apsal macam tak cukup benda je dalam purse aku ni???

Oh...


Kad MPH aku! Ada dalam purse Nini. ahh mls nk amik gmbr lg.


Itu jela.

Kak Dnaz, saya takde IC Panda. Saya cuma penjaga panda. Hehe.



D. TAG 7 Friends;


- ENCIK AZIZEE (ape ko simpan dlm wallet hah?)

- ENCIK AZMAN ISHAK (gambar tunang for sure ada dlm wallet! Haha)

- ENCIK USHOP (camne eh wallet tuan doktor?)

- CIK ENNY a.k.a SICKCHILD (ade gambo Doremon ke dalam purse dia?)

- ENCIK AIDIL TIPSGODA (byk gmbr aweks tak dlm wallet dia??haha)

- ENCIK MARZUKI JALIL (aku xtau la dia layan ke tak tag ni. Tapi belasah je la)

- CIK SUHAILA a.k.a awek ENCIK MARZUKI JALIL (dak ni selalu sibuk.. tapi tag jelah... Bagi alasan untuk dia update blog. Hehe)


E. Comment on Dnaz’s purse:

Purse yang cantik dan mahal.
Tak mampu lagi la den nak beli dan mempunyai purse mahal-mahal. Bila la nak ada duit sendiri ni... huhu...


Sekian sahaja tag dari Cik Dnaz. =)


Sekian. Tamat sudah Tag Frenzy kali ni. Ingatkan nak update tentang kenduri kat Nilai semalam, tapi kamera tertinggal dalam kereta Mr Chubby Cheeks. ;)


So, tak dapatla update tentang wedding. Tak best la takde gambo kan.. hehe


Till next time..


Salam.





alhamdulIllah...