Tuesday, May 11, 2010

Air dicincang takkan putus

bismIllah...



Adikku, Nini dah takde di KL. Dia balik Perak pagi tadi lepas amik Elantra kat opisku. Nak Matrix, tapi takde lak. So belasah jela Elantra yang tak best tu... ermmm...

Aku boring adik aku takde.

Nak tengok movie yang baru download pun takde mood.

Macam mana la orang yang anak tunggal? Bapak bosan takde adik-beradik lain... hmmm...

Jom layan gambar-gambar...

Aku tau, aku lebih comel dari Nini.
Terima kasih.
*muntah*


Sape nak beli GPS Garmin ni??





Macam-macam jenis GPS.
Sape nak beli, holler-holler la... Nini kerja ngan pengedar GPS nih...
Kompeni aku keje ni pun beli GPS ngan boss dia rupanya...


Aku nak tido la... boring....

Ngantok.... baju baru berendam... erm.. pagi esok jela basuh....

*HUarrrrghhhhh*


p/s: nak tulis benda yang aku asyik pikir... tapi tak seswai lak rasenya... takpela....


alhamdulIllah...

12 comments:

Abg Juju said...

Apsal Nini nampak comel hari ni, comel dia kalah ko raihana

comelnya Nini, agak-agak bila kita leh kapel?

Nini...leh tak bagi i Nuvi Garmin satu, yg paling kecik n murah pun takpe la janji free, leh kan

Sayang Nini

Ryehanna said...

GELI AKU BACE KOMEN NI!!!!!

syahirul said...

hoho baju keje tu semart.. GPS dah ada untuk kereta yg lekat kat cermin tuh... lupa jenama ape :P

Nurulhuda|Adlie said...

rye, citela, haha bosy body dah dtg..

semy said...

kalo bli ngan ko berapa RM bleh dpt...hahhaa

apiih said...

sedih kan bile adik beradik dah xde sume T__T

yanie said...

xmo sedih2. bukan xle jumpe pon. nnt sorg dh kawin sorg sure lg sunyi. hoho

deena awanis said...

hallaaa cian..ko kena la besekan hidup tanpa nini disisi..x kan dah kawen nanti pun nini kena dok ngan ko..chill ye..=)

noor afzan said...

asal awak x balik ikut nini..
he~

yonna said...

kawan2 aku yg jadi anak tunggal, memang semua merungut bosan la. ada yan terkongkong hidupnya, nak pegi kedai depan rumah pun tak boleh T____T nak keluar dgn kawan2 pun tak blh.sampai nak kena tipu itu ini. sedih jugak aku. mmg la anak yg sorg tu kau kena tatang, tp tak bererti kena kongkong kan?

tp belakang family buat jahat gak hahha

nasikputeh said...

kroohh.. kroohh...

paiz said...

huhuh oo keja kt pengedar GPS ke? hmm bley tanyekan kalu GPSmap garmin 60csx brape ek harge.. huhu