Friday, February 14, 2014

Happy!

BismIllah...


Hari ni sibuk tapi happy!

Pagi2 lagi dah kemas rumah and buat soto (pakai pes mak bagi je hehe) cos ade tetamu nak datang... Supplier barang baby that i have known since 2012 ;)

And today orang datang pasang autogate and doorbell for our house. This makes me cheerful all day!

Tiny things that could make me happy haha...

Berguna sangat ade doorbell tu cos kitoranh selalu tak sedar orang datang cos jarak dari pagar ke pintu agak jauh... 

And sukenya dah pasang autogate, senang sangat nak bagitau orang courier yang ade orang kt umah. Buka je dulu pagar and biar diorg tgg jap sementara kita nak grab tudung ke hape kan...

Yeay!


Alhamdulillah...

0 comments: