Tuesday, August 12, 2014

Books.

Bismillahirrahmanirrahim

Been meaning to write since last week but I was so busy with Raya (balik Pahang) and other things... So this blog was ignored for quite some time eh?

Anyway, i just bought The Hunger Games trilogy books... Tertinggal keretapi. Movie dah tgk sampai no.2, tapi buku tak baca.

I was such an avid reader (well, depends buku jgkla) once upon a time... So it was good to finally been able to read again.

I finished The Hunger Games book in several hours last Saturday... Pegi Popular petabg, lepas Maghrib start baca sanpai la pukul 2.30 pagi huhu...

Then the second book Catching Fire on Sunday. Abis dalam satu hari...

Cepat dapat abiskan cos I was at my mom's! Heheheh

Giler la mana dapat nak bace buku bersenang2 kalau kat rumah sendiri. Usah harap. Ni sebab ramai org tlg jaga Raul and melayan Razin, okla... Aku rilek je. Time makan, makan... Pinggan pun tak basuh wakakaka.. Keji btl. Lepas geram sungguh 😝

Anyway, arini Isnin and now dah pukul 1pagi (Selasa) and aku belum lagi abiskan the final book; Mockingjay

Biasela banyak benda yang kacau huahua

Well bateri phone nak kong (kat phone baru leh update, kalau kat lappy confirm terbuat keje lain)

Till then and selamat hari raya.


Gambar hari Sabtu masa singgah Eco park (tmn botani ipoh)...

Omg i am so fattttt 😭

*nangisjelatapiexercisenyeridak*


Alhamdulillah....

0 comments: