Monday, June 15, 2015

Masalah susah tidur

Bismillahirrahmanirrahim...

Bermulalah fasa-fasa susah nak tido. Ke kiri salah, ke kanan salah. Terbaring terlentang pun tak selesa. Adeiii dugaan ibu mengandung...

Takleh tidur sebab perut besar.

Takleh tidur sebab menengokkan perangai Razin and Raul tidur.

Budak dua orang ni tido sekatil dgn aku laki bini.

Sempit ok tapi Razin takmo tido katil dia maka terpaksalah.

Si Raul memang suka tido bawak ketiak aku selalunya. Tapi ade je masa-masanya dia tidur bahagian kaki... Sama macam Razin. Ni tadi baru kejap tadi aku tolak Razin cos dia himpit adik dia... Letak kepala atas dada Raul. Nasib baik Rayl tak nangis... Aku yang tengok yang sesak dada. Pheww

Tak tau la camana rupa bila dah keluar adik baby nanti. Sekarang ni Raul la adik... Dipanggil "adik" dari dulu. Mmmm nak kena biasekan panggil Angah le plak pasni...

Nak tak nak Razin kena la tido katil dia. Katil dia ade je dalam bilik ni (in the same room) tapi dia ngengada. Selalu nak menyempit jugak tido katil mak ayah.


Gambar kat Cameron last Tuesday.

Haihh aku takleh tido. Nak membaca pun takleh cos lampu tutup. Malas nak kuar pergi tempat lain, risau plak budak2 ni jatuh katil ke ape..

Katil kitorg ni memang dan letak bedrail bahagian kaki and kanan (hubby's side). Tapi takut gak la diorg golek2 belah kiri and jatuh.

Xtau nak watpe dah. Seksanya nak tido cos xselesa mcm2 position....

Oh well... Till then.



0 comments: