Monday, May 9, 2016

Of nags, kids and selfies

bismillah...



Lantaklah dengan Drafts yang berlambak-lambak dalam blog ni. Malas aku nak tengok.

New entry! hehehe

Bebel sikit:-

a) Masih ada lagi orang yang hari ni dapat tracking no, hari ni jugak dia pergi check online! mana la nak kuar lagi dalam sistem. hadoiiii... please la yer... please... tunggu esok pagi if nak check.

b) Tolong lah jangan call seller malam-malam. Especially if dah pukul 10 malam ke atas. Ehhh aku memang sorry la nak angkat. Sila mesej. Slalu yang call memalam ni memang aku reply "Pls text". haihhh

c) Kalau orang dah bagitau order kat website, better ikut. Kalau kabo boleh whatsapp, buat la payment waktu tu jugak. Ni order kat wassap arini, bayornye malam kang time orang tido. mana la nak ingat esoknye. aku memang selalu lupe... kalau nak order via whatsapp pastikan time siang, waktu keroje. huhuhuhu


Dah settle bebel.

Update hal anak sikit.



Anak bongsuku dah 9 bulan.

Elok plak 4th May aritu period setelah sekian lama lepas beranak tak period-period. hurmmmm

Raiq tengah belajar berjalan.


Ala... gambar Raul and Razin takde.


Raul punyer birthday next week, 14th May. Budak gebab tu belum reti cakap lagi. Tapi memang la menjadi kegeraman ramai orang cos badannya bulat! haha

Razin pulak selalu nangis pagi-pagi takmo pergi sekolah.

"Ajin tak nak pergi sekolah.. Belajar susah la Mak. Penat Ajin tulis nama. Asyik salah je"

Wakakakaka... amik kau. bagi lagi nama anak panjang-panjang. Lol




This is me at 30 years old.

Overweight.

Bad skin, though still thankful I don't have much skin problems... just growing old i guess.

I have grey hair now.

Silalah insaf wahai seorang Nor Raihana.

Kubur dah kata 'mari...'



Last, gambar yang ceria sedikit.

I rarely smile these days. 

-_-



Written By Ryehana
alhamdulillah...

0 comments: