Monday, June 6, 2016

Ramadhan Kareem

bismillahirrahmanirrahim...



Dah bermulalah fasa sebulan 1,2x je update blog gamaknye haha...

Busy weh, ape nak dikata.

Today is 6.6.2016... The first Ramadhan for 2016. Also my wedding anniversary! Alhamdulillah dah 6 tahun kahwin...

Last Saturday we went to Lost World of Tambun. It was Raul's (and Raiq's) first time there. Seronok sangat budak-budak ni main air... I was so happy seeing them happy! :')

Tahun ni Raya kat Pahang cos tahun lepas skip turn since aku nak beranak masa tu... Kekonon takut terberanak tengah jalan etc. Maka, tahun ni walaupun sebenarnya raya Perak, kena la raya kat Pahang kan. huhuhu...

Tahukah anda bahawa berat aku dah cecah 75 kg??


Alhamdulillah.. eventho dah 3 minggu tak ke gym, aku buat jgk kat rumah. Cuma now tak tau la kan cos dah bulan puasa, tak larat kot?

We'll see how. Jangan naik balik udah T_T



Adios. bye






Written By Ryehana
alhamdulillah...

1 comments:

Dewi Aja said...
This comment has been removed by a blog administrator.