Wednesday, March 31, 2010

Senang hati

bismIllah...



Syukur... Hari ni first time dapat renter yang nak sewa Camry sebulan dengan harga RM5K. First time weh... first time... cam tak caya je masa charge kredit kad dia RM5000 before bagi kereta. Dato' kau... so... hambik. Kali pertama aku buat reservation utk 1 month yang berharga Rm5K. Kalau kereta Matrix tu biase jela..

Tho I must say, ada perkara yang mengcuakkan jugak. Ahhh tapi malas nak pikir ah! tu nanti. pepandai la back-up.... yang penting, I feel good now. :)


so... tengah ada mood nak wat tag dari Kak Epi. Aku tag dia, dia tag aku balik. Huahua

1. Adakah anda rasa anda Hot?

Tak. Aku rasa aku gemuk dan debab. :(


2. upload wallaper laptop anda skrg...

:D

3. cerita pasal gambar ini..

Ni gambar masa bertunang bulan doblas tahun lepas. Suke gambar ni.. Konon-konon ayu la... wakaka...

4.
Tag 5 org

i. Nurulhuda|Adlie
ii. Fik_Autoz
iii. Apiih
iv. Jomnaikkapalselam
v. Azalea


5. siapakah org num 1?

Pemilik blog 'Spreadmyhappiness' yang mostly banyak share tentang preparation orang nak kahwin. Terjumpa blog beliau pun cos dok google tentang benda-benda kahwin. Saje tag since tag sebelum ni dia dah pernah jawab. So, tag benda ni lak. hehe...


6. org num 2 ?

Blogger yang selalu jugak la komen kat blog ni.. Masih belajar and jejaka yang muda gila dari aku... so kekadang aku agak terkonfius gak apsal dia bace blog aku yang merepek meraban and tak mungkin ada ape2 isu berkaitan dengan generasi macam dia.. [bunyi mcm aku tua beno la plak]


7. org num 3 ?
Salah seorang blogger yang selalu gak singgah blog ni dan mengomen. Juga muda dari aku... saje tag... hahaha


8. Orang num 4?
My silent reader. Ha... I know sometimes you read this blog walaupun kita tak pernah bertegur sapa. haha... Dulu selalu je ada arrival dari Australia kat page ni. Tapi since blogger ni dah balik Malaysia, kekadang tak terdetect dia bace blog ni. Thanks cos link and bace blog. Rerajin, buat la tag ni yer... :P


9. Orang num 5?

Another reader of this blog yang selalu gak singgah sini... Saje tag. I remember her cos I like the name 'Azalea'. Dulu url dia azaleadotcom... sekarang dah ubah lain lak.... anyway, u're tagged! hehe


10. Last sekali, please upload sekeping gambar rawak yang anda suka. Ceritakan mengapa anda suka gambar tersebut. [saje aku tambah soalan ke-sepuluh ni]


My convocation day last 2007... to receive a Diploma in Mechanical Engineering after 3 struggling years. It was a happy day even if I was fat and dark then. I was happy that day. And I love this picture I edited almost 3 years ago. :')




alhamdulIllah...

10 comments:

Syarinie Amran said...

nasib baik tak kena tag
haha ;p

sya dah invite cik mata boolat dah
tq yer ;)

Mr PenyuBiru said...

seb baik tak kena tag jugak.

psstt!! psstt!! mmg ayu aa. err..maksud aku jambangan bunga tu sungguh.haha...

apiih said...

wahaha...sy kne tag..woohoooo..emm..tp rase malas r nk wat tag nih,asyik tag yg same jerk..ahaha..xpe kan??

huhuuu..btw,i like your Wallpaper..ahaha..

5K tuh,byk woo,..hohoho ^___^

fik-autoz said...

uish......sy kena tag ngn akak lak..har3

nt sy wat ntry ye..tggu je..kih3

yonna said...

eh wujud lagi ke tag2 ni ? T___________T hahaha aku ingatkan dah lupus dari ingatan blogger dah :D

gila beza muka ko tahun 2007!! seriussss!

deena awanis said...

bukan konon2 ayu laa..memang ayu pun..=)

prettyrain said...

uiks. ade gmba empuk. huhuhu

noor afzan said...

ooo..hana amik engine ke dulu..
sama la..=)

Nurulhuda|Adlie said...

rye busuk! hehe.. kenalah buat tag ni sebab belum buat.. haha =) okay okay.. nak buat skrg!

Aznyda said...

Weh muka aku tak bulat dalam gamba tu! hehe

rindu la hari tu. remember i went to your house, apstu lunch sama-sama kat rumah sewa ko.hehe

AKU NAK TEMPOYAK MAK KO BUAT. SEDAP GILS BABS WEH