Friday, April 2, 2010

Toothache

bismIllah...



Sakit gigi geraham kanan.

Dahla ade satu je gigi geraham kanan [bawah]. Kiri pun ada satu je molar. Nak cabut, rasa sayang la plak... macam mana nak makan nanti? adeiii

Tadi dah pergi jumpa dentist. Ambil ubat je bila pikir-pikir balik betapa sayang kalau buang gigi... Melayang RM45...

Tapi sekarang the throbbing still goes on! Sakitnye wehhhhhh.... Aku dah makan 3 bijik ubat tahan sakit yang dentist bagi dah ni....


T_________T


Aku takde mood. Aku rasa Isnin ni maybe aku kena cabut gak gigi geraham ni. Waaa....

Time macam ni, mulalah rasa betapa ruginya tak cari balak kerja dentist. Mahal nyer dental treatment. Menci!

:'(


alhamdulIllah...

3 comments:

apiih said...

cabut je senang...hahahaha

Faizal@PeJAY said...

seyes mmg mahal...

e-liex said...

kalau boleh save and affordable, save la.. cuba tanya brape kalau wat RCT-root canal treatment. tapi... kalau private mmg agak mahal la.. bley cecah rm600-rm800.. huuu