Saturday, June 8, 2013

Rehat.

bismIllah...


Dah berapa hari tak on lappy ni... Saje tak nak on. Kalau aku on, keje mengadap laptop jela. Nanti Razin kena marah cos kacau aku buat keje. 

And frankly, i'm so freaking tired. I wish i have a sub-ordinates that i can delegate things to. Huhu... Penat sebenarnya keje sendiri... :(

5th June lepas was our 3rd anniversary. Dah 3 tahun bernikah. Alhamdulillah...

Takde celebrate hape pun... Call husband pun idak (vice versa). Busy gile ke ape aku pun tak tau lah. But he wished me on facebook. Thanks hubby. :)

Nak sangat ajak hubby bercuti. Need to clear my head. Entah bila... Busy je memanjang...

Cuti sekolah dah nak abis dah pun. Tak pergi mana2 pun. Aritu yang kekonon nak pergi Cameron tak jadi cos 'kawan' kat Cameron nasihatkan takyah la naik cos jem kat atas tu. Buang masa dalam kete je. Huhu... So tak pergi la.. Xde sape beria nak pergi pun kecuali me n mamito.

Esok dah nak balik Lumut semula. Xtau nak bawak Razin ke tak. Kalau Diyana nak ikut, maybe bawak balik. If not, tinggal jela kat Beruas.s

Aku tengah busy cos banyak pulak product baru yang best2 aku baru nak start jual ni. So, memang tak menang tangan. Huhu... Nak updat kat blog pun tak sempat. Haihh

Kla, got to go.

Till then....

Wassalam


alhamdulIllah....


Tak bersusun cos takde masa nak susun.


1 comments:

deena awanis said...

seronoknya stock banyak camni..cayalah ana...tabik spring. doakan miss wish jugak ye..follow misswishwardrobe kat ig tau..hehe