Wednesday, September 24, 2014

Rumah dilanggar garuda

Bismillahirrahmanirrahim



I'm so tired

My body hurts

My head hurts

I'm hungry but i dont have the appetite. I wouldn't drink or eat if it weren't for the stomach pain and the milk for Raul.


Now, my knees and thighs are throbbing. I don't know why.

Cepatla siap segala benda ni... 

Aku serabut gila dengan rumah yang macam tongkang pecah.

And pls understand what I meant with 'no visitors' at the moment.

Cos i'm freaking tired to tidy the damn mess.

Razin isn't helping.

Buat aku naik darah je bila dah kemas and dia sepahkan balik. So aku malas nak sakit2 hati... And there it is. 

My house.


Pening kan?

Yer. Aku sangat2 pening and CAN'T WORK in this environment. 


Argghh semoga cepat barang2 ni dikemas.


Alhamdulillah...

3 comments:

Allene said...

u tgk pening sis... i tgk.. wah.. maju business u... tahniah and good luck

entry terkini...D.I.Y - Tempat pin tudung

amal said...

hehe xpe ana, tu tandanya bisnes dah makin maju! hehe

siti sarah said...

hihi..sy pun biasa gak sepah2 nie..tp betul lah..bila dah lama2 sakit kepala...try kemas sikit2....sy suggest beli storage then letak semua barang dlm tu...then susun kat tepi cantik2..bila ada masa bukak satu2 storage tu untk kemas...insyaAllah lama-lama habis..nak buat sekaliharung memamng tak larat..