Saturday, September 27, 2014

Head ache

Bismillahirrahmanirrahim...


Head aches.

Makin kerap lately.

Having one now.

Semlm nyaris tak black out masa kemas2 brg bizz. Nasib baik ada Hanis.

Kept thinking of death lately.

Al Fatihah to arwah Abg Lan yang baru meninggal beberapa hari lalu (Abg kpd arwah Yong Arnida-will add hyperlink once on lappy)

Aku asyik sakit kepala ni sebab ade penyakit ke...

Dah nak mati ke?

Allah... Sesungguhnya.... Dan sejujurnya aku memang belum bersedia nak mati. :( 

I kept thinking what if I dont wake up tomorrow?

What would happen to my children?

Tu paling aku risaukan... Aku harap ajal aku sampai bila anak2 dah besar dan berdikari. Sedih kalau anak2 membesar tanpa mak... Tqpi apa pun Allah je yang tahu... 

Ahh ape aku mengarut memalam ni...

But oh adik beradikku serta suamiku... Jika aku mati dulu dari kalian, please jgn bg org asing mandikan jenazah aku. Please... 

Haih cepatlah sihat...

Sakit sakit sakit kepala!!! 😭

Sakit baru ingat tuhan

Sakit baru ingat mati

Teruknya wahai seorang aku.




P/s: mungkinkah kerana sibuk dgn projek baru? Ntahla... Takut nk pg klinik... Takut tekanan darah rendah/tinggi. Huhu

Bukan ciri2 muslim yang baik bila takut mati. Nampak sgt cintakan duniawi yg sementara ni. Risaukan anak2 yang Allah pinjamkan... Walau anak aku tapi bukan milik aku. Milik Allah... Sebagaimana ape yang ada di alam semesta ni. Astaghfirullahalazim... Please forgive me ya Allah









Alhamdulillah...

2 comments:

siti sarah said...

teruk ke sakit kepala..agaknya stress sangat kerja kot...seeloknya g lah jumpa doc...atleast dah tau sakit apa lega sikit hati kan...sy kalo sakit kepala je saya makan B Complex n Ostematrix sebelum tidur..pagi2 bangun Alhamdulillah segar..but the important think kene banyak berehat..bawak lah anak2 bercuti..boleh release tension :)

~LeeyanaRadhi~ said...

Hye, lama tak menepek kat blog ko. Sabo sabo.. aku pun selalu gak sakit kepala, migrain xhengat ape sume...mulela pk nak mati ape bagai kan...huhu

cube ko amalkan doa sakit kepala/migrain...ko gugel je, sure jumpa..

=)