Saturday, July 30, 2016

Happy Birthday, Raiq!!

Bismillah...


Dah almost 1am tapi baru now Mak free nak update blog kejap. Baru lepas tengok movie and now nursing Raiq to sleep.

It's Raiq's first birthday yesterday! (29 July 2016)

Just a small celebration at Mamito's. Mamito buat nasi ayam and Mak beli kek. Settle.

Aku memang takdela nak buat party beria-ria cos malas... I hate organizing any event (aku kahwin pun aku tak amik tau ape2 hahaha)

So yeah.. Just us siblings. Yong balik so Huurun pun ada. 

Update pics sikit:-



Ramai komen muka aku nampak kurus. Awww thank you! =p



Tangan Raiq yang pantas je mencekuh kek... -.-"


Chocolate Odyssey. Sedap gile weh kek ni (tapi manis nak mampus. Makan sikit jela hehe)

Tak tempah kek kali ni cos laki aku dah warning jangan tempah kek berfondant2. Mahal n tak makan pun bendanya... So kek SR jela. Cuma rupa biase jela... Tak mcm kek Raul last May, bentuk Batman hehe...


Lagi gambar...


Huurun and Raiq. Huurun pakai sleepsuit aku beli berzaman dah tp lupa nak bawak balik. Ade dua dress jugak aku beli masa shopping TCP time usd 4.0 dulu...


Baju terus try pakai... Comel sangat (standard la puji anak sendiri)



Oklah... That's all for now. Bye!




Alhamdulillah

0 comments: