Monday, August 29, 2016

Aku ade blog ek

Bismillah....


Fuhhh mcm lama gile tak update blog. Sebulan! Hahahahahampeh... Busy meh

Aku update ni pun sebab tgh tunggu cermin kereta direpair. Sesorang mcm bodo je kat Dr Cermin ni haihhh

So what happened dlm masa sebulan?

I turned 31 last 17th Aug. Takde celebrate jadah ape pun. 

Berat masih statik and tak berubah... Masih 75-74kg jer. Dah 2,3 minggu tak ke gym btw. Yela, dah tak bayar trainer kan... Wakakaka...

Tapi Sept ni start balik ade trainer cos kak yantee dah start full time training orang again. So i might just sign up again? Sebab nak buat sendiri tu MALAS giler okayyy. I can't. Or maybe i wouldn't.  Nak ada orang marah and paksa baru ok huhuhu


Anyway...

What else to write?

Otak jadi blur pulak...

Share gambar la...


Geram dgn dimples Raul



Aku and Aya.. Masa ni karok sempena birthday haha.. Dia kebetulan dtg Perak cos join kursus koperasi...


Raiq di kedai.. Masa ni maid/pengasuh cuti seminggu. Pengsan menjaga budak2  tanpa maid huhu


Last sekali Ajin hensem...



K lah that's all for now.

Bye


Alhamdulillah

0 comments: