Monday, October 10, 2016

Hectic

bismillahirrahmanirrahim...




Alhamdulillah... bertemu lagi kita di sini sebulan lebih selepas previous blog entry. wakakaka..

My God... I'm beginning to be like those lazy mommy bloggers yang used to update their blogs EVERYDAY to once a month.

Since dah ade 3 orang anak ni aku noticed yang aku dah tak serajin dulu nak berfacebook or komen2 kat group di FB. Aku pun dah tak cukup masa nak spam groups di FB dgn iklan-iklan. HAHAHA

Well what can I say, time changes you.


Anyway, nak update about Razin.

Razin dah hilang 2 batang gigi depan (gigi susu) since gigi kekal dia baru tumbuh di belakang gigi susu dia tu. The first tooth cabut di Hosp Angkatan Tentera (Lumut) sebab masih kuat and takde tanda-tanda nak goyang. Nak free, pegi la kat HAT kan hahaha... Encik suami temankan dia.

Seronok betul gigi dah cabut. Siap cakap "Tak sakit pun" hehe

Second tooth tercabut dengan sendirinya di rumah cos Ayah dah malas nak pergi HAT and said "biar cabut sendiri" since gigi tu dah goyang2.

Last week pulak, (24hb Sept) Razin join Simulasi Lambaikan Kaabah, gabungan tadika swasta daerah Manjung. Actually Little Caliphs Manjung just join atas jemputan je tak silap, cos organizernyer 3 tadika lain which were Tadika Cahayaku Mindaku Bistari, Tadika ABS Manjung & Tadika Imtiyaz Bonda (yang kat Manjung)

It was a nationwide event rupanya... I mean, tadika2 swasta kat negeri lain pun ada buat.

So nak spam gambar.










That's all.



p/s: Karangan ditulis pada 29 Sept, tapi baru now Mak dapat upload pic.





Written By Ryehana
alhamdulillah...

0 comments: