Friday, May 12, 2017

Insomnia

Bismillah...



Wah....
Berjaya jugak aku download app Blogger tu kat phone ni. Jenuh cari kat AppStore dah takde, then baru terfikir nak tengok bahagian "app not on this phone". App Blogger tu ade aku penah upload kat ipad dulu-dulu. Anyway, ni baru nak rasmi heheheh...

Masa tidur aku bercelaru sekarang ni. Dah berapa minggu dah aku tidur lewat (we're talking 3,4 am here) and bangun pukul 7. It's bad. Tapi entah le kenapa susah gile nak tido walaupun dah get ready for bed since 10pm. 

I will toss and turn, watching movies, even clean the house... dah masuk pukul 3 pagi baru ngantok. Masalah betul. Selalunye aku tertido petang and tertido kejap lepas maghrib (sejam or setgh jam), but today aku tak tido siang pun. Still, now dah pukul 1 pagi, aku masih takleh tidur ;(

Bilik-bilik masih belum siap dihias, wallpaper yang diorder tak sampai-sampai lagi. Sabo jelaa.. ingatkan leh settle minggu ni. Aku harap next week settle la semua.

Aku start pergi gym semula hari Selasa lepas. Sampai harini kaki aku sakit!! Amik kau. Last pergi gym was in March i think. Lama gila πŸ˜†

Berat naik turun and last time naik sampai 78kg. I is sad. Tapi..... mmm lantak lah. Try mana larat. Bukan nak bertanding dengan sesape pun.

Though I do feel sad cos takde kawan nak join aku buat aktiviti-aktiviti.

Aku baru join group whatsapp Gegar Lemak Manjung which was handled by a team of navy guys... tapi aku segan cos aku takde kawan :(



Best kan? Setakat ni jadi stalker jelah hahahaha. Sedihnye takde kawan wehhh... πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Aku rindu nak hiking sebenornye. Haih lah... nak je ajak Razin. Tapi kang sekerat jalan je kot nanti. Hmmm

K la. Laterssss



Alhamdulillah...

0 comments: