Saturday, June 10, 2017

Tonton sampai lebam

bismillahirrahmanirrahim...



Sejak masuk unifi ni, aku makin gile streaming movie. If before this layan The Vampire Diaries (sebab tak tau lagi tentang movie baru) and Gossip Girl kat iflix, now aku layan Netflix pulak.

First time sign up for Netflix, aku tengok 13 Reasons Why cos macam ramai je cakap tentang citer ni... aku lak tak penah tengok.. so layan...


Best ah gak...


Pastu layan Riverdale... tapi aku rasa Riverdale cam boring, nampak iklan "Anne with an E", terus aku tengok citer tu... Nostalgic gile cos teringat cerita Anne of Green Gables dulu-dulu... citer favorite Mak aku nih...

But of course Anne with an E ni dia punye style beza sikit dari yang tahun 80an tu... still, layan je...



Sekejap je habis season 1. Tunggu season 2 plak kuar....

So aku sambung balik tengok Riverdale.


Bagi aku citer ni tak best sangat. Tengok le sampai sekarang tak habis lagi aku tengok. Padahal start tengok sama dengan 13 Reasons Why tu... nasibaik Archie hensem. tu je sebab aku tengok. wakakaka


Pastu sambil-sambil tengok Riverdale, usya-usya Netflix nampak plak Stranger Things. Bukak, tengok... wah best gak... abis la satu season aku tengok...


Layan gak citer periodic nih.

Tunggu season 2 keluar bln 10 nanti...


Abis je Stranger Things, layan Riverdale balik.... haa tengok, tak habis-habis... tak best sangat kahkah. still xtau sape bunuh Jason Bloom...

Browse lagi Netflix, jumpa lak citer Orange is the New Black. Cite dalam penjara. Nini kata best tapi ade lesbianism (padahal dia pun tak tengok lagi)

So layan la cite tu...


Pendapat aku? Now tengah tengok season 2... Best gak

But of course not for kids ler... huhu



Now layan Orange is the New Black je sampai season latest.

Pasni who knows what else I watch?

By the way, if sesiapa nak cheap subscription for Netflix leh contact my friend... err, contact me first la nanti I redirect. Nak langgan Myiptv dengan dia, beli smart tv box ke hape pun boleh. Murah je dia jual... ape-ape nanti just contact je saya dari FB page Mama Panda Store.

Thanks





Written By Ryehana
alhamdulillah...

0 comments: