Wednesday, August 8, 2012

Nak raya.....

bismIllah....


Busy nyer hidup.... Tak sempat nak update blog tentang perkara2 yang berlaku....

1. Just bought myself an Ipad. Mula-mula macam tak nak cos nak save, tapi... Argh beli jela cos kebetulan nampak good deal on FB.

2. Just opened up 2 more KUTU groups for Boba 3g. Good feedback setakat ni.... I feel good too cos leh tolong orang beli Boba in an affordable way. :)

3. We plan to visit Universal Studios Singapore after raya. Tak tau la bila exact date. Tapi sebelum pindah balik Perak semula la.. Haha.... Alang-alang dah dekat kan.... Now i'm gathering info sebelum ke sana.... Yela, bawak budak kecik ni macam-macam benda nak kena prepare.Huhuhu....

4. Selasa ni (14th) hubby balik Lumut. Nak kena pickup dia kat lumut la... Pastu nak renew roadtax + insurans honda crv. Ade main kutu 2k, tapi belum dapat lagi duitnye.... Jumaat ni dapat kot. Macam makcik2 je main kutu kan... Hahahaha

5. Citer basi, tapi nak tulis jugak.... Sedih sangat Dato Lee Chong Wei tak menang gold olympic for badminton. Bertambah-tambah sedih bila baca tweet dia 'i'm sorry'. Pastu dia nangis kat podium masa terima perak. Gile sedih aku sampai aku nangis jugak. Cis, now teringat balik, aku pun sebak balik... It was a great match. Sipi2 je nak menang.... Alahai, ralat sungguh. Aku sedih jugak on his side yang entah bila lagi dia nak dapat gold olympic nyer.... Ni jela last chance dia nk dpt  gold olympic.. Ntah, aku bkn arif sangat about hala tuju atlit n bila diorg pencen....ahhh sedihnye ingat balik.... Takpela kan... Takde rezeki.... At least dapat gak Silver. Huhu....

6. I'm tired.

7. I really need a vacation.... Tapi pitih lak tak cukup. Haha....

K la.....

That's all for now











Written By Ryehana

1 comments:

deena awanis said...

i'm tired and need a vacation too!!