Saturday, April 20, 2013

Our new Babyzen Yoyo stroller!

bismIllah...



Alhamdulillah, akhirnya aku dapat jugak Babyzen Yoyo yang aku idam-idamkan since last FEBRUARY. Yaaaa... February okeh! Aku submit order hujung bulan Feb tapi baru bulan April ni aku dapat.

Aku terpaksa dahulukan 2 orang customer yang nak pakai urgent and time tu supplier ade 2 units je benda alah ni. Sabo jelah...

Anywayyyy... gile best stroller ni!

Ok, first sekali, main feature stroller ni ialah ke'compactness'. My customer who bought this stroller commented that Yoyo ni seat dia takdelah gebu and sedap macam her Phil & Teds but bagi aku, dah ok dah ni... hehe.. Aku tak pernah pakai Phil & Teds, tapi aku ada Quinny Zapp Xtra... sebab kalau nak ikutkan Quinny Zapp Xtra lagi la takde padding pun kat seat dia except kat safety straps je (and bahagian bwh? lupe cos lama gile tak pakai Quinny).

But we both agreed with how easy to use and compact the stroller is.

Video di bawah dirakam guna Ipad 4 aku... masih lembab nak biasekan diri dengan buckle dia. Lama kat situ... HAHA... Lain-lain best!



Since aku penah pakai Quicksmart Easy Fold, so lebih kurang je cara lipat ni. Sama... tapi ni lagi senang la nak terbuka terkatup berbanding Quicksmart tu. Pakai Quicksmart tu selalu tak jadi bila nak buka laju-laju (unfold) tapi pakai Babyzen Yoyo ni senang gila. :=D


Razin yang excited cos dah lama tak naik stroller. HAHA




Boleh sandang. Best! hehehe




Order dari customers...
Tak banyak cos first time order...
Lagipun mahal kan.. lagi mahal dari Quinny Zapp Xtra T_T


For those yang tak tau, stroller ni leh masuk cabin yer.. so kalau nak travel by flight, you don't have to worry about your strollers dari dicampak-campak bila kena humban masuk bhgn bagasi. Stroller beli mahal-mahal plak tu kan... huhu

Sekian, review pendek dari saya.

Adios!

p/s: Please email me at raihana AT mamapanda DOT com kalau nak order. Harga best!!

Written By Ryehana
alhamdulIllah...

8 comments:

Atiqah Adnan said...

bole emailkan saya the best price tak? atiqahnor4@gmail.com thanks!

Anonymous said...

sy pun nk tau best price. emailkan kt sini ek einav39@yahoo.com

Masturah Ayu Mohamad said...

Salam..saya pn nak tau best price blh? tq! mass_madd@yahoo.com

Anonymous said...

Salam...sy pon nk tahu best price..thanks! wanna281@gmail.com

Yeong Amber said...

interested, pls email me the price...

amberberyeong@gmail.com

thx...

Mama Panda said...

I'm sorry but the strollers are all fully booked.

And pls email me instead (like i've written in the blog entry) for the price cos comments are overlooked and sometimes i just forget to email.


Thanks

CT said...

Assalam sis..ade stok lagi x?emel best price kat scorps_86@yahoo.com eh..kaler ape available? TQVM

Lovee Au said...

This is very nice information. because our child safty is very important to us hence you may like baby care Strollers canopy/hood from http://www.lovee.com
They have many varieties like mountain buggy nano