Saturday, July 13, 2013

Ramadhan Sale?

bismIllah...


Alhamdulillah... dah nak masuk hari ke-4 berpuasa. So far takde ponteng sahur lagi... except today aku sahur minum air je. Selalunye paling-paling busuk buat milo cicah roti huhu... tapi pagi tadi malas kemain and ngantok sangat so togok air masak yang dah standby tepi katil jela.

1st puasa sahur dengan milo and biskut, 2nd puasa makan nasik cos kat umah mak (hehe). 3rd puasa minum air masak je..

Sahur ke4? tak tau lagi... most probably makan nasik la cos kat umah Mak ni.

Birthday Mak arini (eh semalam cos dah lepas kul 12). Dah 54 tahun umur mak. Tak sabo-sabo dah nak pencen tu sebab pergi sekolah pun bertongkat. Huhu...

Anyway...

Ok, jom update tentang sale yang sedang berlangsung di Mama Panda Store.

1st sekali and yang paling anda takleh miss ialah Boba 3g SALE. Ada 10% less dari retail price. And retail price Boba dah turun sejak 10hb June yang lalu.

Dulu, printed design RM438. Now RM398 sahaja.
Dulu jugak, plain color RM418. Now RM388 sahaja.

So after 10% less? Lagi la kurang kan... so silalah rebut peluang ini... Sale ni akan berlangsung sampai raya hehe... meh la grab seketui sempena bulan puasa. Senang nak pegi pasar Ramadhan. :P




Heee... just sharing some awesome reviews/comments by my lovely customers. ^_^

Selain dari Boba 3g, Stork Snuggbaby pun ada jugak. Ade 2 corak tengah ON SALE pada bulan Ramadhan ini! Only RM330 termasuk pos semenanjung. Kalau nak pick up di Lumut lagi la boleh. hehe...



Dua corak ni dari 5 corak yang available when we restocked last month.


Semua corak dari designer cotton imported from US. 


Semua baby carrier yang Mama Panda jual not for forward facing yer. Posisi tu not recommended. Leh refer here.

Lagi ape nak update...

Haaa... tahukah anda that I'm opening kutu group and selling playhouse for children and Tupperware?


Gedabak sangat playhouse ni.
Harga pun mahal. Tapi aku ade buat untuk instalment and kutu. 
HEHE... Belum sempat pasang lagi cos hubby is not around.
Razin pun belum tengok lagi kotak ni sume kalau tak sure excited gila.

Ade lagi versi yang kecik sikit dari ni tanpa balcony. Murah sikit... 
*mak budak yang terlebih excited sebenanrnya*


Barang Tupperware plak sebab terjangkit dengan Mamito.

But serious cam best gila membeli barang Tupperware. hahaha... peti ais lebih organized and I love how fresh and crisp all the food I stored inside them were!

Sape nak order barang Tupperware meh la hello-hello. Jual murah je saje suka-suka. Bayar duit pos and handling sikit je. 


I bought this!
Suke gile cos kemas je rupa.. haha... better la dari tong beras macam tong sampah yang ade sebelum ni =P

Ade satu set lagi with free buddy box (besar ok bekas ni) kalau ade sesape nak purchase.
RM230 termsk pos semenanjung 
*2x payment plans accepted*



Yang menarik for my little kitchen (nak beli!) are....



Kikiki...

oh so makcik-makcik but do I care? As long as kitchen aku comel and memudahkan kerja. :P


Ohh... last but not least, ade sesiapa mencari safety gate? I have one in stock warna KUNING. Details and ukuran seperti di bawah. RM150 termsk pos semenanjung or RM140 self collect in Lumut, Perak. Brand new yer....


Klik gambar untuk tumbesaran berganda.
Ada extension bar. And the one I'm letting go is YELLOW in color yer.. (pintu tengah tu warna kuning)

Dijemput 'Contact Me' <<<---click p="" situ="">
untuk sebarang pertanyaan or kalau nak order.

Thank you!


p/s: haha sorry mode berjual2 cos rimas umah dah semak dengan banyak barang. T_T


Written By Ryehana
alhamdulIllah...

0 comments: