Monday, November 4, 2013

Kutu Babyzen Yoyo dan Quinny Zapp Xtra 2.0

bismIllah...



Just a quick update untuk mencukupkan players kutu-kutu di group Mama Panda Store.

Sekarang ni ada 5 kekosongan lagi untuk kutu Babyzen Yoyo strollers.



Start bayar hujung bulan November ni. Habis bulan April tahun depan. Kekosongan tinggal untuk giliran bulan March and April sahaja.

Harga: RM1580 (dah masuk pos semenanjung)
Players: 6 orang = 6 bulan
Bulanan: RM250

Tapi bila giliran anda sampai untuk dapat barang, kena pay extra so jadi RM330 (sebab total RM1580 kan)

Let say anda pilih untuk giliran March, so bulan March nanti anda kena bayar RM330 dan barang terus dipos kepada anda. Then lepas tu sambung le bayar RM250 sebulan... :)

Ni jadual bayaran untuk lebih jelas:

Nov - RM250
Dec - RM250
Jan - RM250
Feb - RM250
March - RM330 (dpt brg)
April - RM250


Kutu Babyzen Yoyo ni tak termsk Boba Air baby carrier yer. Tapi ade diskaun kalau nak tambah ;)

Berminat?? Please pm me in Facebook or just contact here.

Anda kena ada FB akaun yang genuine dan aktif.


*Serious players only. I help you and you help me by paying the kutu in time :D*










p/s: Kutu Quinny Zapp Xtra 2.0 pun ada tapi tu mahal sikit monthly. RM300 sebulan selama 6 bln and masa turn dapat kena byr extra RM50 (so jadi RM350)

Written By Ryehana
alhamdulIllah...

1 comments:

Ikin Gomez said...

Sis.. ade open lg tak program kutu ni?