Sunday, April 27, 2014

Can't sleep.

Bismillahirrahmanirrahim...


Semakin besar perut, semakin susah nak tido malam. Now it's already 3.31am, and I still can't sleep.

Razin baru je tido... It's just the two of us since dear hubby kena escort kapal dari Pasir Gudang balik ke Lumut semalam.

Kapal KD Mutiara yang terbakar dulu dah abis repair... And husband antara orang yang diminta ikut sailing naik kapal tu balik Lumut. Dahle last minute, pepagi Isnin tu aku hantar ke stesen bas Manjung untuk beliau naik bas pegi Johor. Request kenderaan Z tapi none available. Sabor jelah... 

As for me, Isnin tu aku ade checkup dekat klinik dalam base TLDM. Minum air gula for the 2nd time! Okla result takde ape pun... Haih meluat betul la berat melampau ni... Sekarang dah jalan macam penguin. Dah tak larat padahal baru nak masuk 35 weeks. Hmmm... A few more weeks to go... Ish cuaknyer....

Bisnes currently doing ok, alhamdulillah.. Tho i must admit target bulan ni tak tercapai lagi (ade a few more days till 30hb)... Mungkin sebab limitasi masa dan ruang. 

After all, I'm going to deliver a baby soon... Kena rileks sikit. Takpela, ade rezeki pas bersalin nanti ade la... Doa2 kan la murah rezeki yer.. I have so many plans after this...

Me? I'm doing the best I could right now. There's a mixed feelings. Sometimes I feel so happy, sometimes I'm sad... But most of the times my heart feels like there is a void. I don't know why... There's a sense of loneliness despite the busy and hectic life I'm going through. Oh well, abaikan mood swings ibu mengandung. Huhu..

I guess I miss my husband.

Well, it's almost 4 am now. Gotta try to sleep! 

Sebelum tu, nak share pics malam Ahad yang lepas.. Navy day punye pancaragam ke ape tah. Aku teman je cos hubby kena hadir...jjj








That's all for now.

Salam...

P/s: entry hari rabu lps. Br prasan save as draft n bkn published - update dr phone n line x ok kot masa tu. Sekian.


Alhamdulillah...

0 comments: