Thursday, October 2, 2014

Adik pun kena HFMD

Bismillahirrahmanirrahim


Sekarang kat Beruas. Sampai petang tadu sebab nak tengok Raul. Dia pun kena jangkit HFMD (masa Mamito amik Isnin lepas tak nampak lagi)



Tapi takde naik banyak bintat2 merah tu. Ade ckit kat jari and belakang tengkuk. And dekat lidah and muka sikit.

Sian adik.

Lepas geram menyusu dengan aku tak lepas2 malam ni... Huhu i love you baby...  Cepat la baik sayang2 ku semua. Sedih and serabut betul bila anak tak sihat.

Buat kerja slow and ada barang tak sempat pack and post. Aku harap customer paham la... Siap ltk status kt whatsapp and pic Razin kena hfmd jadi display pic.

Kat Fb pun kabor jugak cos nak org paham kalau aku slow bls pm tu ade la sebabnya.

Kerja still kerja macam biasa... Kedai tak settle2 lagi setup.

Dah sebulan dah dpt kunci ni. Huwaaaaa... Bz gila ah

Esok pagi nak kena rush balik Lumut semula cos ada appointment dgn salesman pukul 2. Nak kena settlekan pack2 barang utk pos sebelum dia dtg. Aiyark cmne eh dgn budak dua org ni xsihat? Hanis tu aritu aku tak tengok kerja dia time dia pack abis salah packing barang. Huhhhh penat semua nak kena monitor T.T

K la kena tido dah ni. Adios amigos



Kedaiku. Sneak peek.

Till then.



Alhamdulillah...

2 comments:

amal said...

get well soon razin & raul! anak sakit mmg kita susah hati sgt2. anyway x sabar nk tengok full layout kedai tu :D

Dewi Mamacherrie said...

Huhuhu...cian baby..HFMD memang senang berjangkit. Baru2 ni my son pun kena hfmd...terus kakak n adiknya pun kena sama. Syukur kejap je dah baik. :)