Monday, December 1, 2014

Amused by stupid comment

Bismillahirrahmanirrahim...


Lama tak jenguk blog. Arini saje buka jap then nampak ade malaun mana tah komen kt entry aku yg ni; http://ryehannazz.blogspot.com/2012/04/quick-one.html?showComment=1416894305250&m=1

Oh komen dah ku delete sebab ade perkataan xmanis.

Tapi giler kelakar! Dia nak ngaku dia 1st person pakai ergo ppb FRolicking in Fes tu kat malaysia?

Ehh lantak kau lah. Ade aku kesah. Tetiba menyemak komen kt entry blog orang. Aku tak ngaku pn aku 1st person... "Among the first" pun tak paham ke.

Haih lawak betul.. Xpasal aku melayan sengal reader sorang tu.

Anywayyyy, I'm freaking busy with work! Which is really good! 


But oh how I miss sleeping in on weekends. No such thing now. 

 
Chubby Altamis. Love you so much babe! 



Handsome Razin. Sayang semua anak2 Mak...



Toodles!


Alhamdulillah

0 comments: