Friday, January 29, 2016

Penyakit pelik

Bismillah...

Aku ade penyakit pelik. Not really a "penyakit"/disease la kot... Tapi benda ni berlaku.

Baru je berlaku petang tadi.

Aku ade penyakit yang tiba-tiba je sakit tengkuk. Sakit yang tiba-tiba je datang. Sakit yang amat sangat sampai aku terhenti bercakap/berjalan/buat keje sebab tengkuk aku sakit sangat.

Sakit yang sampai tersenget-senget bahu tahan sakit. Sakit yang buat aku berhenti and makin rapatkan kepala ke bumi menahan sakit.

Tapi sekejap je. Tak sampai 1 minit.

Seperti mana tiba-tiba je sakit tu datang, tiba-tiba juga dia berhenti.

Been having this since i was a child. Sejak darjah 2-3 kot. Tapi sangat jarang-jarang berlaku. 

Dalam setahun maybe ade sekali or dua kali je (if ever). Tapi mmg acute pain.

Risau pulak.

Sebab apa dan bagaimana nak stop?


I've no idea.



Alhamdulillah...

0 comments: