Thursday, February 21, 2013

Tinggal anak

bismIllah...


Razin duduk kat Beruas since Ahad lepas.

Have to send him there cos I have tonnes of work to settle. Aku tak nak asyik marah dia yang kebosanan cos Mak dia busy, maka baik aku hantar ke Beruas.

Tentang plan nak hantar nursery tu, Mamito was against it lepas tengok video bibik Indonesia lambung budak 4 bulan kat tv3. Memang gile la minah tu...

So yeah, Razin dok kat kampung dan aku balik selang sehari. Let say semlm tido Lumut, arini tido Beruas lak.

Penat?

Yes. Penat drive.

But I miss my son. Tidur seorang adalah menyedihkan especially when husband is not by your side.




And yes, minyak kereta laju je abis... tapi, takpe la... Aku tak nak based in Beruas cos rumah mak tak cukup space untuk barang aku yang berlambak-lambak. And tau-tau jela pejabat pos di kawasan pekan kecik camne kan... kesian orang yang kena tunggu kalau aku nak pos barang berlambak-lambak. And yang tak bestnya pejabat pos tu tak bukak on Saturday.

Selain dari itu juga, aku akan lambat dapat barang kalau supplier pos guna Gdex or ape2 courier lain selain Poslaju. Gdex tu hari Selasa and Khamis je datang Beruas. So? Better la aku dok je kat Lumut.

Takpe.. bukan selalu pun.

Ni sebab busy stok Boba baru sampai and I have to settle backlogged orders.

And next week lak gaji, so memang busy gak la kan...

Razin sekarang ni tak reti dok diam dah (of cos la, dah nak masuk 2 tahun) so dia bosan kalau pergi Poslaju lama-lama.

Barang yang dipos Isnin lepas.

And dia bosan gak dok Lumut cos takde kawan selain Mak dia ni.


K, saje update blog jap.

Aku kena cirit birit la plak. huhu... Tak larat betul rasenya.

Till then...



Written By Ryehana
alhamdulIllah...

1 comments:

Qhaifa Nur said...

sedih rasanya bila anak berjauhan dari kita...