Thursday, September 26, 2013

Conceived.

bismIllah...




Banyak kan test yang dipakai?

Sebabnye tak sabar... hahaha..  actually ada lagi satu tapi dah takleh guna cos aku terbagi basah kat window tu. 

Still in early stages of pregnancy...

Doakan semuanya baik-baik sahaja ya.

Alhamdulillah... syukur sangat-sangat.



After 1 year and 6 months trying to conceive...


1. Yang aku perasan, aku pregnant lepas 3 bulan makan Qaseh Gold Adinda + Sole.

2. Berurut yang sedap sangat tu... (aku takde masalah ape-ape pun kata makcik tu... saje urut jelah)

3. Banyakkan doa dan bersedekah.

4. Mungkin berkat doa dari kawan-kawan dan juga customers (mana yg dpt diskaun/free gifts etc hehe)

5. BD before ovulation week dan on the last day of ovulation week.


*BD = Baby Dance (have sex) --- ni term aku belajar dalam group TTC di FB hehehe...


Semoga kawan-kawan yang tengah TTC berjaya hamil juga nanti, doaku untuk kalian... =D


Written By Ryehana
alhamdulIllah...

11 comments:

mizzy amalina said...

congratz dear... :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

tahniah.... :) Happy for you

Mama Panda said...

To Mizzy Amalina: Thank you

To Mawar Berduri: THanks, Rose ;)

Super Ummi said...

alhamdulillah....
sy pun tgh TTC. harap2 ade rezeki tahun ni.

amal said...

Alhamdulillah. Congrats Ana! :) Take care..

ezan rashid (FB) said...

waaa... senyum sampai telinga bc entry ni. sebab dah lama tengok Ana TTC.. anyway, congrats!!! semoga dipermudahkan. and always take care. double take care!

Chekgu Azrine said...

Congrats sis..tc

myaini said...

tahnian ana.....happy for u:)

Ryehana said...

Thank u all...

alhamdulillah

Dnazz said...

Alhamdulillah!congrats!
iza pon tgh xconceived jugak nie. hopefully ada hasilnya hehehe

rhmhrzk said...

tahniah akak! ive been your silent reader dr akak baru kahwin. pray for me too. :)