Sunday, January 5, 2014

Demam teruk

bismIllah...


I was really sick since Saturday. Couldn't even get up. Bila bangun je terhuyung-hayang. Makan pn pagi je masa Sabtu tu. Hidung tak abis-abis srot sret dengan hingus. Takleh tido sebab hidung tersumbat. Tido kul 11 malam, terjaga pukul 2, pukul 4 and pukul 6. :(

Even harini pun x ok lagi selsema aku. Nasibaik xdemam dah. Seksa betui....

Alhamdulillah mlm ni mampu buka lappy and settlekan benda-benda nak pos esok.

Aku sebenarnya agak risau dgn kandungan ni cos dah nak masuk 5 bulan but I can't feel the baby's movements. Dulu masa Razin, aku ingat lagi, start rasa masa minggu ke 16-17. Sekarang dah minggu ke 19 kot.. nk msk 20. tapi tak rasa lak. Masa last checkup (27th Dec) ok je baby. Siap dah nak gender dengan jelas lagi. hehe... tapi biarlah rahsia (family aku geram betul cos diorg xsaba nak tau boy ke girl haha)

Anyway, I hope all is fine. Tapi kalau selsema aku tak ok lagi by esok, nak jumpa doc la. Risau la demam2 time pregnant ni. huhu...

Aku dah decide nak beranak kat HAT jugak kali ni. Moga2 semuanya berjalan lancar juga. And kali ni takmo pergi serah diri awal-awal. kwang3... Benci kena seluk oi...

Ala Razin kacau ajak layan dia main. Nanti sambung lagi. bye



Written By Ryehana
alhamdulIllah...

0 comments: