Friday, January 10, 2014

Pre-order Babyzen Yoyo (can be used from newborn)

bismIllah...


Yezza, the new Babyzen Yoyo will be available in Malaysia this February 2014! Therefore, Mama Panda ada open pre-order untuk mereka-mereka yang berminat nak memiliki stroller yang cool ni.

Kena buka pre-order cos tak tau orang suke warna ape kan? hehe... Maka, marilah rebut peluang ni.

Ada banyak online store lain tengah buka pre-order jugak. Tapi kelebihan anda order ngan Mama Panda adalah anda akan dapat rebate RM50 untuk pembelian Boba 4g mahupun Boba Air. Haaa... best tak? best tak? Kalau baby carrier tu lepas discount harganya RM376.20 (please refer www.mamapanda.com), lepas rebate RM50, anda hanya perlu bayar RM326.20 shj! Berbaloi-baloi!

Tapi pls take note rebate ni hanya available untuk pembelian Babyzen Yoyo COMPLETE SET from newborn till toddler shj yer. And hanya valid for this Jan 2014 pre-order only ;)

Jom tengok pakej-pakej berkaitan.

1. Babyzen Yoyo +0m

Retail: RM2049
Promo price? sila emel 

Ni set dari newborn SAHAJA. Ade newborn nest only. Kalau baby dah besar, kena upgrade ke 6 months pulak.


2. Babyzen Yoyo +6m
Retail price: RM1849
Promo price? pls emel

Ini pula set macam sebelum ni... untuk 6 months above. Tapi new Yoyo 2014 punyer frame dengan old Yoyo frame tak sama tau. Newborn nest takleh masuk kat frame lama... 


3. Babyzen Yoyo COMPLETE SET (from +0 till 15-18kg)


Retail price: RM2529

Ni complete set puas hati. Semua ada, leh pakai dari newborn sampai budak dah besar. Settle!

Our price??

Please send an email to raihana AT mamapanda DOT com ber'subject' "Pre-order Babyzen Yoyo price" and i will reply as soon as I can.

Annoying kan kena email la ape la... Haha...
But I have to. Lagipun kalau betul-betul berminat mesti nak survey harga and kalau ok mesti nak beli kan? Ni dapat menapis orang-orang yang betul-betul nak =P

But seriously sangat berbaloi sebab siap dapat rebate RM50 untuk Boba carriers tu! HEHE...


More info in this pre-order:-

1. Estimated time of arrival in in February. Tak tahu la early Feb ke, mid ke or end Feb... Distributor just said Feb. So untuk yang menunggu dijemput lah join pre-order ni...

2. Tak kena bayar full payment pun. Just deposit RM1k before 30th Jan. Depends la pilih set mana... tapi kalau set complete tu depo 1k. Minimum RM500 untuk those yang dah pernah berurusan dengan Mama Panda.

3. Warranty oleh pengedar sah di Malaysia. Item memang original yer. Mama Panda takde jual fake items (letih nak menjawab bila orang tanya huhu) So don't worry, belilah dengan yakin. Fyi, dah pernah tolong 2 customers yang ade masalah dengan Yoyo and alhamdulillah kejap je settle. =)

Sekian, jangan lupa emel!

Jom layan video ni:




p/s: Sekarang tengah ada promo Quinny Zapp Xtra 2.0, Maxi Cosi Cabriofix dan jugak Nuna Pepp strollers. Jemput cuci mata ke FB page Mama Panda Store ;)

Written By Ryehana
alhamdulIllah...

1 comments:

Arieon said...

tengah buat tinjauan/survey survey dulu baran baby... masi tengah merancang sebab baru je kahwin... hihihi..