Tuesday, March 25, 2014

Shopping spree

bismIllah...


My order arrived last Saturday. I was ecstatic! Worried too because the courier sent the items when I wasn't home, and husband was the one who received the big box.

I bought lots of stuff for myself. Err...

Let's take a look.... =P


Belly Bandit! Tapi yang Mother Tucker tu macam tersalah beli size le plak... kwang3...
And Shrinkx Hips too...
Tak sabar nak pakai and review nanti ;)




Bought this for the soon to be born baby.
Mulanya nak beli yang JJ Cole, but... aku minat barang-barang Benbat so beli jela Benbat punyer.
And I love it!! Lembut sangat material dia!
Ni gunanya untuk lining stroller or lining carseat ataupun lining Nuna Leaf baby nanti =D
(ade jela mak ko ni mereka-reka benda nak beli huahua...)




Splash bottle drying rack!
Tahukah anda ini adalah wishlist sejak DAHULU lagi. Click here.
Now, akhirnyaaaaaa! Aku beli jugak.
Puas hati. Hahahaha...



Tadaaa... excited yang entah hape-hape.
Nafsu shopping mak buyong yang melampau!
hahaha...

Ni fungsinye untuk letak botol susu Razin, storage bottles for breastmilk dan jugak parts2 breastpump nanti...
Ececeh... dan dan tulis alasan :p




Ni plak untuk Razin.
Yela... shopping semua untuk Mak and untuk baby je kan... bagi la ni untuk Razin plak.




Comel giler tuala ni. Razin belum rasmi lagi cos baru basuh. Tak angkat lagi dari penyidai.



NEXT,
beli set bersalin
beli swaddle set/receiving blanket
barut? mmm xyah kot. lama-lama punye ade lagi

Kali ni baru aku nak beli set bersalin, ketahuilah bahawa dulu masa Razin aku tak beli ape pun.
Dulu, duit pun takde sangat. Sangat-sangat bajet.
Now alhamdulillah ade rezeki lebih bole la membeli-beli...

Mudah-mudahan smooth delivery.

Dah masuk 30 weeks ni mula la gabra plak rasa macam banyak benda tak cukup and kena beli.
Errr.....


Till then.

Salam.


p/s: Diaper bags yang diorder takde stok. ade satu je yang aku dapat. Nanti free will review ;)

Written By Ryehana
alhamdulIllah...

0 comments: