Wednesday, January 14, 2015

Of jalan-jalan and Razin

Bismillahirrahmanirrahim...




Went to PD and Melaka last weekend. Raul tinggal hehehe... Mommy needs to relax and unwind. huhu



Masa baru sampai PD. Check in at Avillion Admiral Cove on 9th Jan 2015. We arrived from Perak at 10pm i think...




Makan bekal je for dinner. Kuetiow goreng huahua...



Esoknye lepas husband settle kerja, kitorang pun blah. Kejap je dok cni...




Razin penakut air. Ajak mandi pool tak nak.





Next, we went to Malacca. Just a few hours drive. Tak plan pun, Aku ingat nak pegi KL je... but hubby insisted that we went to Malacca, so off we went.

Stayed at Equatorial sebab paham-paham jela kalau weekend kat Melaka tu, jalan jem macam hape. So cari hotel tengah pekan senang nak pg mana leh jalan je... Nasibaik ade kosong.



Razin gayat tengok bawah.






Semput aku naik bukit ni!



Aku tunggu kat bawah ni jer sementara laki aku bawak Razin naik atas. Tak koser mak nak memanjat tangga. lenguhhh! hahahahampass... tak fit langsung :p




Melawat muzium.



Takde ape pun sangat. Just merayap jer. Ahad tu blah balik Perak semula... Amik Razin kat Beruas then lepas Maghrib balik Lumut.

Esoknye Razin sekolah.



Nak masuk 4 tahun dah March nanti.

Dah tak merengek tak nak pergi sekolah. Instead, sukerrr pergi sekolah. Tak sia-sia la masukkan dia awal bulan November dulu hehehe... masa tu dah jenuh berperang cos dia takmo pergi sekolah :P

So big already.

Haih... I feel old.



Written By Ryehana
alhamdulillah...

1 comments:

Allene ALineWorks said...

comel razin dgn uniform tu