Monday, November 23, 2015

Kids update

bismIllahirrahmanirrahim...



Waaa I miss writing in here.

Got so many things in my head. Been planning to write in my head since few days ago in fact... but now here I am in front of my PC but.... I don't know what to write.


Anyway, school holiday has started!

Razin still pergi sekolah by the way... Well, at least until Thursday. Why? Cos dah bayar full duit taska for November, so hantar jelah hahaha... But I picked him up early lah. Pukul 1.30-2pm dah amik. Sian nak biar lelama sampai petang...

Razin dalam fasa nak hensem-hensem.

Means nak pakai baju yang selalunye dipakai kalau berjalan. No T Shirts. Nak kemeja berbutang, nak  pakai denim jacket if kat dalam pakai t-shirt biase je. Yang kelakarnye, baju and seluar dh hensem, sekali pakai selipar buruk je. hahahaha...

Aku and husband sangat pelik ape ke he nyer tetiba nak melawa-lawa pergi sekolah? Siap baju yang nak dipakai lepas mandi di sekolah pun dia pilih... nak baju kemeja jugak. Sabo jelah Ajin oi


Gambar last week.
Jenuh melayan bila jaket basah cos basuh and dia nak pakai!
HAHAHA



Kat kedai mak. Just an hour ago



As for Raul, Sabtu lepas Nini amik bawak balik Beruas. Raul willingly went. Razin nak balik kampung gak sebenarnya tapi tak jadi ikut cos aku tak balik sama. Maleh... sebab aku banyak kerja nak wat.


Raiq, almost 4 months now. Gambar semalam masa kat Lumut Waterfront.
Dipegang oleh Bibik Jannah. 

Taktau berat berapa tapi masa 3 months check up dulu 6.1kg

He is very much like Razin.
=)




Main giant Bubbles

Muzium kapal tu walaupun sekangkang kera tp kitorang tak pergi pun. huahua...
Maybe some other time ;p


Hmm.. sian takde gambar Raul. Meh tempek meh...


Ngengada ngan Ayah.
Ayah sunburnt teruk gile lepas balik dari Sabah hahahaha
Raul nampak putih lagi (padahal Raul paling gelap :p)




Manja Mak.



Dah tengok Mockingjay Part 2 last Saturday. BEST!

Dah tengok The Vampire Diaries (TVD) season 7 sampai episod latest 7. Nice number. heh.

TVD aku suke lagi walaupun Elena dah takde.

The Originals? Baru habis download episod 5 hingga 7 and maybe malam kang baru tengok. Makin lama macam makin tak best je The Originals ni... haihh

Well, tu je movie yang aku tengok. My escapism. huhu

Daa




Written By Ryehana
alhamdulillah...

0 comments: