Thursday, November 12, 2015

Review Spectra M1 breast pump

Bismillahirrahmanirrahim...


Lama dok peram review ni... ni baru free nak update.

Spectra M1 ni actually single pump.
Dalam kotak ada 1 je breastshield set.

Retail Price: RM576

Mama Panda's Price: RM449 for single pump & RM489 for double pump



Simple and kecil je pam ni.

Cuma takde LCD screen jelah. 

Sebab dah terbiase ada screen untuk tengok time, bagi aku agak kekok gak la awalnye.

Tapi not a big deal anyway, timer kat handphone pun ada.






Abaikan semak samun di meja tuuuu hahaha

Ok, before this semua pam yg aku guna (Medela Fs & Spectra 9+ je pun), kalau charging and nak tau dah penuh ke tak, kena tengok pada pam...

But since M1 ni takde lcd screen pun, so indicator adalah pada charger.

Kalau merah, bateri belum penuh 

Kalau hijau, bateri dah penuh.

okla...



Rupa bila dah on.

Kalau nak single pumping, tutup lubang tubing satu.

Biar satu je terpasang (single)







Tak banyak parts untuk dicuci!

Botol, breastshield dan membrane sahaja.



Review aku tentang M1 ni:-

a) Suction ok, agak kuat jugak la... tapi tak sakit.
b) Bateri cepat kong... pakai 2x and bateri drop dari 3 ke 2 bar.
c) Massage mode bagus... tapi tak cukup soft macam Spectra 9+ i think 
d) Aku prefer 9+ lagi rasanya... yela 9+ model lebih baru...lebih improved.
d) Overall oklah. I bagi 8/10


Iklan jap:

If berminat nak beli tested unit ni, leh whatsapp 0125280858.

Harga menarik menanti anda

(single pump)

Pakai utk review je hehe


Sekian






Alhamdulillah...

Written By Ryehana

1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)