Friday, December 11, 2015

Strollers collection - Easywalker Mini


bismillahirrahmanirrahim...


Semalam saje keluarkan koleksi strollers sebab ade sebijik stroller yang jiranku nak beli.


Dari kiri:
Easywalker Mini Buggy in Union Jack
Babyzen Yoyo in Milk (Limited Edition)
Quinny Zapp Xtra 2 in Red Denim

Ade sebijik lagi tak bawak kuar... tandem stroller Phil & Teds aku...
Bought Phil & Teds Verve V3 sejak March tapi tak berpakai... Baby lahir 29 Julai pun peram lagi till September aritu baru pakai...


Percaya atau tidak, baru sekali bawa keluar ke Tesco.
Kahkah... beli Rm3k oii... 
Bahana banyak sangat strollers... 
Ok yang ni aku review later lah.


Anyway...

Mulanya akak tu pinjam je (swap dengan Quinny Moodd dia) tapi semalam nak pinjam lagi so dia beli jelah preloved ;p


Stroller Quinny Moodd ni akak jiran punye aku swap jap..
Dia pinjam Easywalker Mini and Babyzen Yoyo pergi family day cos Quinny moodd ni besor sangat.
TAPI CANTIK!! haha


Sebelum jual amik gambo dulu... 
Sayang stroller Che Ta ni cos memang comfy for my babies.


Ok, bila folded memang besor sikit dari Babyzen.
Sebab Easywalker ni umbrella fold, so memanjang la rupenye...

No big deal for me cos still plenty of room kat boot kereta.


Raiq, 4 months in Easywalker Mini buggy.
Stroller ni boleh pakai dari baby newborn cos leh baring... cuma baby ngadap depan la bukan ngadap kita yang tolak stroller.





Ape yang best tentang Easywalker Mini ni?

Yelah, dia jenis umbrella fold macam other strollers kan...

Bab fold tu senang sebab simple je...

Material dia bagus! 
Lebih empuk dari Babyzen and Quinny Zapp Xtra2 aku tu. 
Percayalah.


Material best berkusyen... sedap baby nak tido.



Boleh letak carseat Maxi Cosi!

Haaa ni macam Quinny la... tapi yang penting, tak semahal Quinny ekekeke...

Cuma kena beli tambahan la adaptor tu. RM139.

Easywalker Mini Buggy ni retails at RM1399.

Tapi kat Mama Panda ade 20% less.


Well... tu je nak review tentang Easywalker Mini ni.

Haih sayang oo jual. Mmm we'll see lah if nak travel light-light dengan selesa, rembat lah satu again. 

Adios.



Written By Ryehana
alhamdulillah...

0 comments: