Sunday, December 6, 2015

Raiq, 4 months

Bismillahirrahmanirrahim...



Muhammad Raiq Alfatih is now 4 months old.

He's such a happy baby right now. 

Aku pun tak banyak stress and marah-marah untuk jaga dia.

Mungkin sebab ade maid? Kalau aku malas nak layan aku pass kat bibik je... 

Maybe lah kot.

Aku happy, dia happy. And he still breastfeeds, alhamdulillah.

Dah 4 months ni, Raiq suka senyum dan membebel sorang-sorang. Baru kenal suara sendiri... Syok dengar dia membebel... Mudah terasa juga... Kalau lambat amik dia masa dia baru nangis sikit2, be prepared la untuk dia merajuk! Lama hoi nak pujuk... So kalau dia nangis or uk ek uk ek memang tak biar lelama...

Arini 6 Dec 2015, Raiq dah boleh meniarap... Tapi still takleh free kan sebelah tangan dia... Ngamuk2 cos sebelah tangan masih terkepit bawah dada.


Raiq, wearing Raul's old romper hehehe.. Jimat!


Dia ni memang macam Razin lah. Ramai cakap cmtu... Lembut and manja jer bila tengok gayanya...

Mmmm mak asyik blog bab anak2 je kan.. Nak wat camne, dah nama lagi mak anak 3. Huhuhu


Adios


Alhamdulillah




1 comments:

Izz Latif said...

Hi, saya sangat menyukai blog anda! ZALORA Malaysia kini sedang mencari blogger yang berbakat, dan saya tertanya adakah anda berminat untuk satu kolaborasi blog bersama kami. Anda boleh hubungi saya di izz.latif@my.zalora.com jika anda berminat dengan tawaran ini dan saya akan berikan segala butiran di sana. Harap dapat balasan emel anda secepat yang mungkin!