Monday, January 16, 2017

Kutu barang baby yang sedang dibuka

bismillahirrahmanirrahim...



Okeh. Now nak mencukupkan players kutu barang baby kat Mama Panda ni.

1st sekali kita ada kutu car seats.

Dibuka untuk Joie Every Stage, Koopers Sega Plus, Halford Voyage XT and Recaro Young Sport Hero.

Yang model-model di atas semua dah penuh kecuali Recaro Young Sport Hero. Tengah cari orang untuk cukupkan. Berminatkah anda? PM Mama Panda Store kat FB ye hehehe...



Nak lagi 4 orang.
Recaro ni Made in Germany, ada 4 years warranty.



2. Kutu baby carriers. Baru open slot today. Kita buka untuk Boba 4g, Ergobaby Adapt and Ergobaby 360 including Ergo 360 Cool Air. Price macam gambar.



Ergo 360 Regular (Original) tu ada banyak color lain lagi boleh dipilih.
Masih ada kosong... cepat-cepat pm kat FB ye




Ergobaby Adapt ni antara model Ergobaby yang baru jugakla.
Aku suka carrier ni cos boleh pakai dari newborn! Tak perlu insert cos memang dah ada built in infant insert pada carrier ni... 

Last week ada customer datang bawak baby 3 bulan untuk try Ergo and they ended up with Adapt cos memang selesa je anak dia duduk dalam tu.

Kalau tengah preggy and nak pakai baby carrier seawal infant stage, ni antara ssc yang sesuai.
Meh la join kutu hehehe...


Last but not least of course kutu Boba 4g.

Best seller!!

Ada infant insert jugak and harga affordable insya Allah.


Sekian.

Contact je Mama Panda via Facebook okeh.

Nanti senang add masuk group.

I don't really like to liaise via whatsapp. Pening cos banyak sangat mesej and susah nak bagi link...


Thanks!


Written By Ryehana
alhamdulillah...

0 comments: