Wednesday, July 26, 2017

Letting go of my beloved Babyzen stroller

bismillahirrahmanirrahim...


Masa mengemas stor last weekend, aku decided untuk let go some of the kids' stuff macam high chair, walker and baby nest.

Then, ternampak stroller Babyzen Yoyo MILK Limited Edition aku yang jarang berpakai tu. Rasa macam nak let go. Tapi sayang... so, takpela... jom bawak stroller ni berjalan jap haha...

So last Sunday lepas breakfast roti canai kat Lumut, kitorang saje la stroll dekat tepi laut. If decide nak jual, at least ade gambar kenang-kenangan.


See how pretty my stroller is?
Elegant black and white. Limited edition print.


Balik tu fikir-fikir lagi and rasa macam kena jual juga cos next month nak merayap bawak budak-budak ni semua pergi Langkawi. And aku plan nak rembat satu Pockit stroller kat kedai. Since nak amik new stroller, kena la jual sebijik stroller lama aku.

Buat masa ni kitorang ada dua stroller. Babyzen Yoyo and Phil & Teds Verve V3. Yang Phil & Teds tu belum rasa nak jual lagi walaupun JARANG pakai huhu... lagipun if nak jual, aku nak jual RM2900. lambat la lakunye kan... so rilek dulu. Jual jela Babyzen ni huhu...




Serius sayang gile nak jual weh.
Aku takkan dapat dah harga Babyzen BARU range dalam RM1xxx lagi.
Now Babyzen Yoyo semuanya RM2499 ke atas. Warna biasa je pun...
Ni dah la Limited Edition!



Tapi bila memikirkan aku dah tak jual brand Babyzen ni, if orang nampak aku pakai and tanya mana nak beli, rugi dah marketing kat situ wakakakaka...
So baik aku pakai stroller yang aku jual =P

By the way, masa kuar outing ni si Raiq tak nak turun dari stroller. errr...




Listed the stroller on Shopee petang semalam.

Tak sampai 5 jam dah sold.

Pastu now rasa menyesal cos aku jual harga less la lagi dari RM1149 tu hehe...

Nyesal sebab... sayang sangat-sangat weh.

Tak dinafikan Yoyo ni lagi comfy dari Pockit.

CUMA, aku rasa Pockit lagi compact. Tu je. And I need its compactness.

Argh lantak lah. Dah sold dah pun.

Esok nak pos :'(


Selamat tinggal kesayanganku...

Semoga berbakti dengan baik pada tuan barumu.

Pls know I'm letting you go with a very heavy heart.

I will always love youuuuuu....


Huwaaaaaaaaaaaaa





Written By Ryehana
alhamdulillah...

0 comments: